Hof spilte en god 1. omgang hvor de løper og kriger godt.

- Det er vanskelig å få til noe fint spill på ei meget dårlig bane, men vi går opp til 0-1 ved fint spill på høyre side. Joachim Snarvold Løvås slår et perfekt innlegg hvor jeg har tatt løpet fra sentral midtbane og header i mål. 0-2 kommer på at vi har flyttet opp mye folk på overgang. Even Hedstrøm får ballen ute til høyre og drar seg inn i banen hvor jeg vil ha ballen ut 45, og 0-2 mot et formsterkt og godt Fjelltun. Så får vi en redusering imot rett før pause. Igjen skjer dette på dødball, hvor målene renner inn imot oss om dagen, forteller 2-mål scorer Fredrik Gottenborg Larsen. 

Målene renner inn feil vei

Høsten har ikke vært spesielt god for hoffera. 

- I pausa blir vi enige om å fortsette trøkket, være i duellene og jage 1-3. I stedet skrur vi av bryteren, lar Fjelltun komme inn i kampen og målene renner inn utover i kampen. Vi gjør mange bytter, uten at vi får uttelling, og vi må reise hjem med lua i hånda og innse at denne høsten har stanget imot for oss på alle mulige måter, sier Gottenborg Larsen.  

- Det er rart å si det, men selv om vi slipper inn mye mål de siste kampene, så gjør forsvaret mye bra! Står opp og bryter foran, kommer på løp og virker solide. Ting går bare ikke vår vei, og ballen spretter helt klart ikke Hof sin vei. Vi prøver og prøver. Mange av gutta gjør en skikkelig jobb i kamp og på treningsfronten, men mangel på fellestreninger er en stor faktor til at vi sliter med å få trent på det vi skal. Fysisk er de fleste der, selv om noen har en jobb å gjøre, sier Gottenborg Larsen. 

Avslutter med lokaloppgjør 

Lørdag er det klart for sesongens siste kamp og det er lokaloppgjør mot Grinder. 

- Jeg vil dra frem Daniel Skasberg som leverer i kamp etter kamp. Philip Kristiansen, Bjørnar Skogheim og Stig Bjørneseth syns jeg også skal gå med hevet hode. Selv om vi slipper inn mye mål betyr ikke det at det er forsvaret sin feil. Det er lagsvikt og mangel på konsentrasjon og vinnervilje i egen boks. Nå tar vi imot Grinder til lokaloppgjør førstkommende lørdag, og der forventes en skikkelig reaksjon fra gutta og trenere, samt at vi ønsker å avslutte sesongen med stil på hjemmebane, avslutter Gottenborg Larsen. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Fjelltun/Sander 2 - Hof 5 - 2 (1 -2)

MÅL: 0-1 Fredrik Gottenborg Larsen (5 min), 0-2 Fredrik Gottenborg Larsen (29 min)

Hof stilte med følgende tropp: 

Ole Johannes Sorknes, Stig Bjørneseth, Almantas Doreikas, Bjørnar Skogheim, Joachim Snarvold Løvås, Stian Waaler, Svein-Magnus Lommerud, Even Hedstrøm, Henrik Ba Sparby Skjæret, Bzaf Jajal, Lasse Moen, Karl Even Korbøl, Jonas Gottenborg Larsen, Fredrik Gottenborg Larsen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Sveinung Sjøstrand Beck, Andreas Hansen Beck og Philip Kristiansen.

Neste kamp: 

Hof - Grinder lørdag 29. september klokka 15.00 på Sundenga.