Det var egentlig aldri noen tvil om hvem som skulle vinne denne kampen, Flisa kom tidlig bakpå og ble liggende og jage hele kampen. Flisa ledet kun én gang i kampen og det var på 1-0!

Lunner var ikke noe stort håndballag, men de fikk gjøre stort sett om de ville i angrep, da Flisa-jentene var altfor snille og beskjedne i forsvar. Flisa hadde vel ikke et eneste kontringsmål på hele kampen, mens Lunner scoret på kontring etter kontring. 

Flisa var oppe på 2-3 og 4-5, men utover i 1.omgang dro Lunner sakte, men sikkert i fra. De kontret inn flere mål, etter at Flisa enten gjorde tekniske feil i angrep eller rett og slett mistet ballen. Dagens Flisa-trener, Terje Tyseng, tok time-out etter 13.54 på stillingen 4-8. Uten at vi vet det med sikkerhet, er det rimelig å tro at det var forsvarsspillet han hadde fokus på.

mange kontringsmål i mot

Det ble ikke så mye bedre etter time-outen heller, Lunner fortsatte mot et forsiktig forsvar fra hjemmelaget. På stillingen 6-13 etter 21.30, gjorde Flisa et keeperbytte. Mia S. Sletten gikk ut og Johanne Storholt kom inn. Hun startet med et par redninger og slapp bare inn 2 mål resten av omgangen. Flisa hentet inn flere på slutten, kaptein Hilde Kristine Sveen, satte 3 raske mål og stillingen ved pause var "bare" 11-15. 4 mål bak, men stemningen på tribunen var god og med tro på at dette skulle snu seg i 2.omgang.

Og selv om 2.omgang lenge var jevn, med Flisa 4-5 mål bak, så kom de aldri noe nærmere. Selv da Lunner hadde en spiller ute med 2.minutter, klarte ikke hjemmelaget komme noe nærmere og da ble det tøft utover i 2.omgang. Lunner var oppe på 17-24 etter snaue 18 minutter, da de fikk en ny 2. minutter. Denne gangen tok Flisa ansvar og var oppe på 21-25. Men nærmere kom de aldri og Lunner kontrollerte resten av kampen. Sluttresultatet ble 24-31, tap med 7 mål på hjemmebane.

Resultatet er selvfølgelig ikke godt nok, men det mangler lite på at det skal bli bedre. Litt mer skjerping i angrep, færre tekniske feil og mye tøffere i forsvar, så vil det bli andre resultater framover. 

Kamptropp Flisa:

Mia Sletten, Johanne Storholt. Charlotte Marie Sagen (4), Ada Røhne Jørgensen (3), Sandra Syvderud (1), Hanna Snarvold Sletten, Silje Syvderud, Julie Maliberg (1), Hilde Kristine Sveen (7), Anna Cecilie Kjellgren (2), Martine Sjølie, Emeli Nymoen og Emilie Thorsen (6). 

Emilie Thorsen ble kåret til dagens Flisa-spiller.