Flisa fotball tapte stort borte mot Toten sist helg, og ville revansjere seg foran hjemmepublikum.

- Gran starter best, de skaper mye med å chippe ballen inn i bakrom, både sentralt og ut mot sidene. I tillegg har de ett stort uromoment foran i Narry Solbakken som har ferdigheter få andre på nivået har. Og nettopp Solbakken sender Gran i ledelsen etter ett skudd fra veldig skrått hold etter en overlapp. Vi gjør noen justeringer og er plutselig med i kampen igjen, Gran mister trykket og vi får mer ball. Vi får skapt noen sjanser, noen selvfølgelig større enn andre, det samme gjelder Gran som også har en ball i tverrligger, forklarer Ole Rimmereid. 

Endelig scoring

I 2. omgang skaper hjemmelaget flere store sjanser. 

- Etter pause fremstår vi mer solid, med unntak av en 10-minuttersperiode. Gran øker ledelsen etter kombinasjonsspill. I motsetning til forrige kamp viser vi stor vilje til å komme tilbake. Vi skaper store sjanser, både Sebastian Østensen og Simon Aune får muligheter som normalt sett resulterer i mål, men ikke denne gangen. Etter 3 kamper uten mål riktig vei skulle til slutt målet komme. Simon Aune spiller gjennom Kristian Skolegården på kanten som slår lavt inn til Sebastian Østensen som bredsider den inn i lengste. Selv om kampen endte med tap 2-1, er det så mye positivt å dra med inn mot de neste kampene at vi føler en seier står for tur. Vi har mer spill enn de forrige kampene og er flinkere til å involvere midtbanen, selv om det på dette punktet fremdeles er en del å gå på. Strukturen i laget er bedre i denne kampen, etter en «knekt kode» etter ca 20 minutter blir det vanskeligere å straffe oss i bakrom. Men det viktigste var nok at vi endelig fikk scoret mål, ekstra gledelig at det var vårt 16-årige spisstalent Sebastian Østensen som fikk sitt første obligatoriske mål for A-laget! sier Rimmereid.

- Noe som ikke var fullt så bra, var at to av våre bærebjelker Almantas Doreika og Sindre Pedersen måtte gi seg grunnet skader, men vi håper at begge rekker neste helgs kamp mot Kolbu/KK. Når vi først er inne på skadefronten er Håvard Holtet ventet tilbake ganske snart etter skaden han pådro seg i treningskampen mot Ringsaker i vinter. Keeper Magnus Sæther opererte tidligere denne uka, en operasjon som etter rapportene gikk helt etter planen og han er ventet klar til neste sesongs oppkjøring. Erik Nymoen venter på å få operere lysken, og vi håper å ha han frisk igjen i august/september, avslutter Ole Rimmereid. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 01

Flisa fotball - Gran 1 - 2 (0 - 1)

MÅL: 0-1 Narongdet Solbakken (5), 0-2 Yafer Ghebrezgabiher (70), 1-2 Sebastian Østensen (90)

Kort: 2 gule til Flisa (Moberg og Aune), 1 gult til Gran. 

Flisa stilte med følgende lag:

Truls Frogner - Marcus Bjørnerud, Almantas Doreika (Anders Simengård, 63), Mats Hanstad (Sifa Noori, 81), Jørgen Aaserud - Oliver Sandberg, Erlend Karlsen, Torkil Moberg - Kristian Skolegården, Simon Salen Aune, Sindre Fjellberg Pedersen (Sebastian Østensen, 37).

Innbyttere: 

Sebastian Østensen, Anders Berger Simengård, Sifatullah Noori , Simen Nordli Ruud, Oliver Anseth Enger, Jakob Lande og Philip Pildahl.

Neste kamp: 

Flisa fotball - Kolbu/KK lørdag 1. juni klokka 15.00 på SolørRadioen Arena.