Fæssa sliter med uttellingen om dagen, og da blir det dårlig med poeng. Tirsdag kveld endte med 1-0 tap borte mot serietoer Hernes. 

- Jeg synes vi taper ufortjent! Dette var en kamp mellom to fysiske lag som vi visste ble tett og jevnt. Hernes ligger i toppen, mens vi sliter litt mer. Tabellposisjonen til tross så var det Fæssa som dominerte den første omgangen. Vi setter et godt trykk på hjemmelaget, men en katastrofal og farlig bane gjorde at det var vanskelig å spille fin fotball for begge lag! Allerede etter fem minutter har vi hatt fire cornere, men klarer ikke omsette noen av de i mål mot et robust Herneslag, forteller Christer Fredriksen. 

REDDET STRAFFE

- Vi ender med totalt elleve cornere i første omgang, hvor vi skaper store muligheter men ikke får uttelling. To baller ender i tverrligger og vi brenner et par store utenom dette. Vi har god kontroll bakover, men Hernes er også tunge på dødballer uten at de skaper noe. Etter førti minutter får Hernes straffe, men denne redder Karl Emil Libekk mesterlig og vi går til pause med uavgjort! sier Fredriksen. 

I andre omgang løfter Hernes seg og denne omgangen er langt jevnere.

- Ti minutter ut i omgangen scorer de på en soleklar offside som dommeren ikke har sjans på å se, da han må løpe hundre meter tilbake etter en lang ball for så å se hvor linja går! I denne perioden er det veldig surt for vår del, men ditto bra for Hernes som får litt blod på tann. Vi må bytte ut to spillere med skader etter to stygge taklinger og vi satser mer fremover siste halvtimen. Vi kommer ikke til de store mulighetene i denne perioden, og Hernes får mulighet på noen kontringer som stort sett ebber ut i ingenting. I kampens siste ti minutter klarer vi å finne tilbake overtaket fra den første omgangen men alle avslutningene våre stryker utenfor stolpen. Vi taper 1-0 og føler vi burde hatt med oss minst ett poeng hjem, forteller Fredriksen.

- Dette er typisk oss i år, vi skaper sjanser i bøtter og spann men scorer ikke mål! Vi har totalt 18 (!) cornere i denne kampen og det sier litt. Hernes er farlige på kontringer og er et godt fotballag og de hadde dessverre marginene med seg denne kvelden, avslutter Christer Fredriksen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Hernes - Braskereidfoss 1 - 0 (0 - 0)

4 gule kort til begge lag. 

Braskereidfoss stilte med følgende lag: 

Karl Emil Libekk, Åsmund Reinholdt Håndstad, Christer Fredriksen, Lars Henning Braskerud, Sigvart Melsnes Svenneby, Robin Rostille (kaptein), Vegard Syversrud, René Olsen, Rudi Steen, Magnus Moen og Roger Øiseth Stræte.

Innbyttere: Martin Solbakken Oksvold, Jakob Lande, Magnus André Sparby Rostille, Petter Været Olsrud og Kristian Sillerud Torgersen.

Neste kamp: 

Braskereidfoss - Stange fredag 22. juni klokka 19.00 på Braskereidfoss idrettsplass.