• POTTIS: Henning Myrer har mange roller på Skogen, blant annet som ansvarlig for Trestokkfestivalen. Men trommis er han ikke, kun for anledningen!

Henning Myrer er arrangementsansvarlig for Trestokkfestivalen og Bjørnulf Lie, kanskje bedre kjent som Trubadur Bayer, jobber i Skogen Joy Management. 

Vintage Trouble kommer fra Los Angeles i California og har turnert verden over. 

- Det var Lars Håkon Blostrupmoen som tipset oss, han hadde sett de varmet opp for Led Zeppelin i Stavanger for mange år siden og mente at de var klart bedre en Zeppelin! Vintage Trouble har vært med i de fleste større tv-programmer i USA, blant annet hos Letterman. De spiller en type musikk som kan beskrives som en blanding av blues, soul og heavy rock & roll. De har også visstnok et helt rått liveshow og vi gleder oss stort til å se og høre de på Trestokkfestivalen i august, smiler Myrer. 

- blir en bra fredag på skogen!

Det er litt av ei artistrekke som skal spille på fredagen under Trestokkfestivalen. 

- Ja, på fredag spiller DumDum Boys, Vintage Trouble, Sol Heilo fra Katzenjammer, Inge Bremnes, Jacob Dinesen, tributebandet Queen Machine og White Dominos. Jacob Dinesen er Danmarks svar på Bruce Springsteen, og har solgt til platina i Danmark. Han har en helt sjuk stemme til å bare være 22 år! Queen Machine går for å være det beste tributebandet i verden, mens White Dominos også var her i fjor og ble kjempepopulære. Dette blir en bra fredag på Skogen, smiler Bjørnulf Lie. 

Som om ikke fredagens lineup er bra, så blir ikke akkurat lørdagen noe dårligere. 

- Her har vi fortsatt flere store kjente navn på lista, men de «slipper» vi først om noen dager. Vi har også en kjempeoverraskelse, som jeg tror vil slå veldig godt an! De artistene vi allerede har offentliggjort som skal spille på lørdag, er CC Cowboys, Jonah Blacksmith, Bernhoft og Elverumsbandet Monkey Business. Jonah Blacksmith fra Danmark spilte også i fjor, og ville gjerne tilbake og vi var ikke vonde å be da! De artistene vi slipper om litt, vil også gjøre at folk vil få det bråttom med å kjøpe billetter, sier Myrer hemmelighetsfullt. 

- de fleste billettene er solgt utenfor solør

Billettene er allerede ute for salg, og det kan være smart å være ute i god for å sikre seg plass.

- I fjor ble det kjørt en del kampanjer på pris, men det blir det ikke i år. Prisen i dag, vil være den samme som når festivalen starter! Vi har også en maks grense for hvor mange vi skal selge. Vi har dimensjonert og planlagt for rundt 7.000 publikummere, selv om det jo er plass til mange flere på festivalområdet. I fjor var det rundt 3.000 til stede og det er noe med å vokse i et fornuftig tempo. Hvis alle billettene skulle bli revet bort fort, må vi gjøre en vurdering på om at vi skal legge ut flere eller ikke. Dette må vi vurdere fortløpende, når vi ser hvor fort billettene går unna. Stort sett alle billetter som er solgt hittil, er solgt utenfor Solør. Solungene er «som vanlig» trege med å bestemme seg, men her kan du risikere at det faktisk blir utsolgt - så løp og kjøp! er oppfordringen fra Myrer og Lie. 

Det gjenstår som sagt fortsatt store navn som skal «slippes» de nærmeste dagene, så her er det bare å følge med!