Flere ganger har festivalledelsen for Trestokkfestivalen sagt at de er i mål med årets artistrekke. Men likevel har to nye navn dukket opp. For en ukes tid siden ble det kjent at Madcon legger turen til de dype skoger, og nå bekrefter festivalen at også Morten Abel kommer til Skogen og Trestokkfestivalen.

- Vi føler at vi begynner å få en ganske komplett line-up nå. Det er masse navn med en god spredning i musikktypen som vi får se på scenen. I tillegg til konsertene kommer det til å bli en del andre aktiviteter denne dagen, sier Andreas Handeland, som kommunikasjons- og markedssjef i Trestokkfestivalen.

Med Madcon, Morten Abel og Anastacia på én og samme scene lørdag 29. juli ligger det an til tidenes arrangement på Åsnes Finnskog.

- I tillegg har vi lokale ThoseBricks, Electric Guitars som er på veg ut i verden og det samme med Jonah Blacksmith. Dette kommer til å bli et fyrverkeri, sier Handeland.

Rekker de alt?

I år legges det opp til at Trestokkfestivalen skal være en éndagsfestival. En kan kanskje lure på om det lar seg gjøre med artistrekka som nå er på plass.

- Dørene kommer til å bli åpnet klokka 12.00, også fyller vi på med konserter utover ettermiddagen og kvelden. Neste år kommer vi til å utvide med én dag til på festivalen, sier Handeland.

Han vil ikke røpe hvor mange gjester de trenger for å gå i null, men innrømmer glatt at de ikke har noen store ambisjoner om overskudd.

- Går vi i null er vi fornøyd. Det er ikke mål om at dette skal være en gullgruve. Vi skal ha det kjempemoro sammen, og få satt gamle Dæsbekken skikkelig på kartet med et fyrverkeri av en festival, sier Handeland.

Billettsalget er godt i gang, og Handeland er fornøyd med responsen så langt. Mange frivillige har også meldt seg til å være med på å gjennomføre årets festival. Det gjør at festivalledelsen er svært optimistisk.