• NY SPILLER KLAR: Sportslig leder Kristen Ommang-Engen, har signert Simen Stølen fra KIL Toppfotball.

Simen Stølen kommer altså på lån fra KIL Toppfotball, og vil være en solid forsterkning for Flisa fotball.

Sportslig leder i Flisa fotball, Kristen Ommang-Engen, er fornøyd med signeringen:

- En kjempesignering for oss! Simen kommer på lån fra KIL Toppfotball. Han er 20 år (blir 21 i juni) og spiller spiss. Simen er opprinnelig fra Sogndal, men har gått på NTG Kongsvinger, forteller Ommang-Engen.

- har mye erfaring tross ung alder

Simen Stølen har vært i A-stallen til KIL Toppfotball i 2 år:

- Simen har til tross for sin unge alder, opparbeidet seg bra med erfaring fra toppfotballen etter 2 år i A-stallen til KIL. En spiller som ifjor blant annet spilte 5 kamper i OBOS-Ligaen for KIL Toppfotball og semifinalen i cupen borte mot Strømsgodset. Simen er en spiller vi i Flisa kjenner godt fra tidligere, som også trente en god del med oss før han tok steget opp i A-stallen til KIL, sier Ommang-Engen.

Utlånsavtalen med KIL Toppfotball er klar:

 - Simen kommer fortsatt til å trene fast med KIL i tillegg til å være med oss, så dette er en god løsning for alle parter. Simen er en spiss med masse gode ferdigheter som kommer til å gå rett inn i gruppa vår og produsere masse for oss, sier en fornøyd sportslig leder, Kristen Ommang-Engen. 

Simen Stølen selv gleder seg:

- Jeg gleder meg til nye utfordringer i Flisa. Håper at jeg får vist meg fram på best mulig måte og at jeg fortsetter å utvikle meg som fotballspiller, sier Stølen.