Fjorårets radiofest med Gunnar Fjeldseth Band og Spelloppmaker ble en kjempesuksess med 500 besøkende. Nå gjentar SolørRadioen suksessen, og inviterer til radiofest på Bjørkheim lørdag 1. oktober.

- Det var kjempemorsomt i fjor, og jeg er glad for at så mange kom. Nå håper jeg at det kommer like mange på årets fest, sier Bjørn-Martin Brandett i SolørRadioen.

Denne gangen er det Contrazt som står på scenen, og også nå slår radioen på stortromma med gratis inngang.

- Vi skal ikke drive næring på å arrangere fester. For oss er det viktig å få til gratis inngang, ellers er det ikke så interessant å drive med fester. Her er det Flisa Fotball som samarbeidspartner som skal sitte igjen med overskuddet fra salget i baren. Vi gjør dette for å gi en gave tilbake til lokalsamfunnet som er så flinke til å bruke oss, sier Brandett.

Næringslivet bidrar

Men for å komme i mål denne gangen var det nødvendig å få med flere samarbeidspartnere for å dekke kostnadene. Med på laget er Kiwi Våler, Mobakk Bil og Service, Riseng Tele og Data, Socrates Effektiv Bemanning og Flisa Fotball.

- Dette vil vi være med på fordi det er bra det skjer noe lokalt. Her får folk mulighet til å komme seg ut, og at det blir gratis inngang er noe folk setter pris på. Selvsagt støtter vi opp om dette, sier Arne Roger Mobakk, hos Mobakk Bil og Service.

Contrazt har ikke spilt i Solør siden 2. juledag i fjor, og det blir heller ingen dansegalla i Vålerhallen i år på grunn av at gulvet skal skiftes her.

- Dette blir den eneste festen vi gjør i Solør nå, og med gratis inngang håper vi at mange kommer, sier Hans Olav Trøen i Contrazt.

Samme kveld inviterer Folkets Steakhouse til biffaften. Brandett håper mange tar turen dit for å lade opp til festen med god mat.

- De som deltar på biffaften hos Folkets Steakhouse er garantert plass på Bjørkheim i fall det blir fullt, sier Brandett.