• FORNØYD SPORTSLIG LEDER: Kristen Ommang-Engen er fornøyd med signeringen av Numan Özdemir.

Sportslig leder Kristen Ommang-Engen har etter mye jobb, fått signert en solid midtstopper:

- Ja, endelig fikk vi det i boks. Spilleren heter Numan Özdemir, og har flere sesonger bak seg i blant annet Lillehammer og Faaberg i 2. og 3.divisjon. Numan flyttet til Bergen hvor han trente med Åsane i 2.divisjon, og spilte en sesong for Vadmyra i 3.divisjon,  der en kneskade satte en stopper for videre satsing. Han er opprinnelig fra Moss og har nå flyttet tilbake dit med jobb i Oslo, forteller Ommang-Engen.

Ommang-Engen er veldig fornøyd:

- Dette er en veldig god signering for oss! Numan er en venstrebeint stopper med ekstreme kvaliteter i lufta, og som har flere år bak seg på dette nivået. Numan og jeg spilte sammen i Faaberg i 2011, så det er slik jeg har fått «lurt han» til Flisa. I tillegg til å få en spiller med gode kvaliteter, får vi en morsom og utadvendt fyr som kommer til å bidra veldig godt i miljøet vårt. Numan har slitt litt med en kneskade, så vi skal gi han oppfølging og litt tid. Seriestarten kom dessverre litt for fort, men han er klar til lørdag mot Frigg, forteller Ommang-Engen.

utfordrende spillerjakt

Spillerjakten har vært både lang og utfordrende for Flisa:

- Vi har jaktet spillere generelt og en stopper spesielt, helt siden oktober ifjor og det at ting nå snart er på plass er en enorm lettelse. Nå teller stallen 20 mann og vi har en signering til like rundt hjørnet. Sånn det er nå mangler vi kun en keeper til så er vi i mål, smiler sportslig leder, Kristen Ommang-Engen.

hatt dialog over lang tid

Numan Özdemir fikk tilbudet allerede i januar, men måtte da takke nei:

- Kristen tok kontakt med meg første gang i januar og selv om jeg ble fristet, så måtte jeg pent takke nei grunnet jobb og avstand. Da hadde jeg nettopp flyttet hjem til Moss og det var mye på agendaen, blant annet planlegging av kommende bryllup i mai. På fotballfronten vurderte jeg det som lite hensiktsmessig å spille i en klubb som krever mer enn et par treninger i uka, ettersom det ville blitt krasj pga jobb, forteller Özdemir.

Men Ommang-Engen ga seg ikke:

- Da Kristen nå midt i ferien igjen tok kontakt, og la frem et enkelt og godt tilbud, tok jeg noen runder med dama. I tillegg har jeg byttet jobb, og dermed er det slutt på helgejobbing. Jeg har masse motivasjon og lyst, men ting skal klaffe. Så da dama godtok betingelsene og Kristen viste forståelse og legger til rette enkelte praktiske ting, så blir det lettere fokus på fotball. Det betyr at jeg deltar på minimum en fellesøkt på Flisa i uka, og så langt det lar seg gjøre å ta en økt med gutta i Oslo. I tillegg har jeg flere muligheter i Moss, deriblant Sprint-Jeløy som også spiller i 3.div og holder et godt nivå. forklarer Özdemir.

godt inntrykk av klubben

Numan Özdemir er ikke helt kampklar foreløpig:

- Jeg har litt igjen før jeg er i tipp topp form, men det kommer seg raskt! Ellers har jeg fått inntrykk av at miljøet i klubben er veldig godt, og vet at fjoråret var bra resultatmessig og jeg har jo spilt mot klubben noen ganger tidligere. Det virker som klubben drives seriøst og det tiltaler meg. Det Flisa får av meg er en ekstremt utadvendt og ydmyk person som løfter de rundt seg, der er jeg god! Som spiller skal jeg være rolig og taktisk smart, og er nok ikke alltid like morsom å møte meg i nærdueller. Mulig jeg har blitt litt mykere og snillere de siste årene, men blir jeg litt hissig vekkes tyrkeren i meg. Jeg gleder meg til å komme i gang, smiler den nye midtstopperen til Flisa, Numan Özdemir.