Onsdag 29.juni ble en merkedag for lokale supportere av Manchester United, da ble nemlig Red Army Solør stiftet! Veldig mange har vist interesse for klubben og mange var til stede på stiftelsesmøte.

Møtet valgte et interimstyre: Tom Richard Hammeren, Morten Libekk og Per Arne Flisnes. Dette styret skal lede klubben i oppstarten, inntil et stormøte i august vil velge et formelt styre.

- Hva blir klubbens formål?

 - Målet må være å få flere medlemmer enn Liverbirds, selvfølgelig. Vi har allerede vært i kontakt med styret der og det blir jo en vennskapelig konkurranse framover om flest mulig medlemmer, smiler gutta i styret.

Klubben satser på en litt lavere sats for medlemskap enn sine konkurrenter, 300 kroner for enkeltmedlemmer og 400 kroner for familiemedlemskap. De vil også levere egenprodusert t-skjorte til alle nye medlemmer, inkludert i kontingenten.

drømmenes teater

- Liverbirds har leid eget klubblokale, hva planlegger dere?

- Vi starter litt forsiktig, vi ønsker ikke å sette oss i gjeld før vi har kommet godt i gang. Vi skal derfor bruke lokaler på Melby gård, hos Ole Marius Sillerud som er en våre medlemmer. Så får vi vurdere videre etter hvert som vi ser hvor stor interessen blir, vi skal samles på kampdager og i andre sosiale sammenhenger, forteller styret.

De er allerede godt i gang med planlegging av fotballtur til "Drømmenes teater", Old Trafford, som er favorittlagets berømte hjemmebane.

Den nye lokale supporterklubben har egen Facebook-side og det blir også klubbens offisielle kommunikasjonskanal.

Så blir det opp til de fotballinteresserte i Solør, hvilken supporterklubb som vinner kampen om medlemmene!

Fakta

Manchester United:

Stiftet 1878 under navnet Newton Heath.

Hjemmebane: Old Trafford

Ligamester 20 ganger (rekord), FA-cupmester 12 ganger (delt rekord) og Champions League/Serievinnercup 3 ganger.