Alle de 150 stolene i samfunnssalen på Grinder var opptatt da Grinder Grendelag inviterte til inspirasjonsdag for kvinner i november 2015. I år gjentas suksessen, og Lena Ørbog i grendelaget håper å selge ut alle 150 plassene denne gangen også.

- Det var veldig stor interesse rundt dette sist, og vi fikk veldig mange gode tilbakemeldinger. Så nå prøver vi igjen, og denne gangen med et litt annet tema, sier Ørbog.

Temaet denne gangen er raushet, og flere foredragsholdere er invitert til Grinder.

- Det finnes mange former for raushet. For eksempel handler det ikke bare om å gi penger eller å bruke tid sammen med andre, sier Ørbog.

Ulikheter en styrke

Til inspirasjonsdagen 25. mars kommer Tanja Uggerud som driver Raus ledelse. Hun skal snakke om egenopplevde historier. Om hvordan ulikheter kan være en styrke. Det nevnes menneskesyn, valg i hverdagen og hvordan vi sammen kan skape et godt miljø.

- Uggerud lever av å være foredragsholder. Temaet raushet virker å engasjere. Jeg er det er mange som kommer på grunn av Uggerud, men det er også flere fra lokalmiljøet som skal bidra denne dagen, sier Ørbog.

Andre bidragstyrere er nemlig Tine Aggrey, Inger Helene Hansen og Pia Helene Mo. Kvinnehelsa skal snakke om kvinners helse, og presset spesielt på unge kvinner i forhold til å se bra ut. Erik Brinch Lund fra Grue Sparebank skal snakke om «økonomisk raus eller laus», og Anita Madshus er konferansier.

- Jeg tror dette blir en kjempedag. Påmeldingene har for lengst begynt å tikke inn, og vi har bare plass til 150 kvinner. Selvsagt håper vi på utsolgt samfunnssal denne gangen også, sier Ørbog.

De som ønsker å melde seg på til inspirasjonsdagen kan sende SMS til Lene Martinsen på telefon 936 55 916. Du finner også mer informasjon om arrangementet på Facebook-sidene og nettsidene til Grinder Grendelag.