• MYE FARGER: Det finnes ikke en farge du ikke kan ha på neglene, her viser Nathalie Torp fram utvalget.

I Studio N kan du enten få akryl eller gelelakk på neglene, eller begge deler. Tilbudet er populært og kundene kommer fra både Odal og Elverum, i tillegg de lokale. 

- Akryl er en type hardplast, jeg blander flytende væske og pulver. Jeg bruker former og støper hele neglen. Metoden har eksistert lenge, men akryl er foreløpig ikke så vanlig i Norge. Det er veldig stort i utlandet, og vi kommer litt etter. Jeg er i alle fall den eneste i Åsnes som driver med akryl profesjonelt, forklarer Torp.

- du kan få akkurat den fargen du ønsker

I tillegg til akryl, er gelelakk også et av tilbudene i Studio N. 

- Gelelakk blir nesten som neglelakk, men den er mye mer holdbar. Den skaller ikke av på samme måte og varer fra 3-6 uker. Jeg anbefaler kundene at de kommer innom hver 3. uke og ordner på gelelakken. Jeg har alle mulige farger og glitter, og gelelakk kan du bruke oppå akryl. Fargene kan også blandes, så du kan få akkurat den fargen du ønsker deg. Akryl eller gelelakk er også effektivt for de som biter negler, jeg har nå fått tre stykk til å slutte med neglebiting, sier Torp.  

Nathalie Torp jobber også som frisør på Kirkenær. 

- Jeg har holdt på med dette i rundt to år nå, men jobber også som frisør hos Gunhild Melsnes på Zaks på Kirkenær. Jeg har holdt på med litt negler i frisørsalongen, men nå blir jeg fast her på Flisa på mandager og onsdager framover. Jeg fortsetter også som frisør, og vil drive med begge deler framover. Det blir litt mer jobb med negler mot høytider, spesielt fram mot jul. Nå er jeg nesten fullbooket to uker framover, og har mange faste kunder. Jeg håper jo at det kan komme noen nye kunder, nå da jeg har åpnet her på Flisa, smiler Torp. 

nedre aldersgrense på 15 år

Kundene kommer også langveis fra og er i alle aldre. 

- Jeg har faste kunder fra Nord Odal, Kongsvinger og Elverum blant annet.  En behandling tar ca to timer for et nytt sett med negler, og ca 1,5 timer for etterfyll. Etterfyll anbefales rundt hver 4. uke. Jeg har flere kunder som har hatt neglene sine siden jeg startet opp, og de har vært til jevnlig etterfylling. Jeg har kunder i alle aldre, men har satt ei nedre aldersgrense på 15 år. Det er så mye kroppspress blant unge jenter i dag, så derfor har jeg satt ei nedre aldersgrense. Den eldste kunden min er vel 75 år! smiler Torp.  

Alle bestillinger går via egen Facebook-side. 

- Ja, det går stort sett i Facebook, men du kan også bestille på telefon. På Facebook-siden ligger alt av priser, åpningstider og kundeanmeldelser. Du kan også sende meg melding via Facebook, og der legger jeg ut mye av det jeg gjør. Jeg har heller ikke dropin, alle kundene bestiller time på forhånd, sier Torp. 

For å jobbe som negledesigner, må du være sertifisert. 

- Ja, du får ikke kjøpt produkter en gang uten at du er sertifisert. Jeg er sertifisert fra Tone Lise akademiet og Crystal Nails. Tone Lise akademiet har holdt på i over 25 år og jeg tror det er det største i Norge. Selv om jeg i utgangspunktet skal jobbe her mandager og onsdager, er jeg fleksibel hvis det trengs. Ettersom jeg er lokal, håper jeg også på flere nye kunder etter hvert. Det har vært bra pågang på Kirkenær også, sier Torp.