Våler fikk en ny møteplass da Nabo'n åpnet dørene. Bedriften har kafé på dagtid, og pubkvelder fredager og lørdager. Én til to ganger i måneden med levende musikk, og i tillegg leverer de catering til hele regionen.

- 2016 har vært et superår for oss. Vi er ydmyke og kjempeglade for at så mange bruker oss. Det virker som både unge og eldre trives hos oss, og vi trives vi også, sier Julianne Mobekk.

Veien har blitt litt til mens den har gått hos Nabo'n. Opprinnelig var det bare Julianne som skulle jobbe fulltid, men mye å gjøre gjorde at Jonas også har fått full jobb her. Nå håper de to å utvide ytterligere.

- I starten så vi vel ikke for oss at det skulle bli så mye trafikk. Nå jobber vi to fullt, og målet er å kunne utvide med en halv stilling til i første omgang, sier Julianne.

Populær catering

På cateringsiden har det vært travelt før jul i år også. Jonas har mange timer bak seg på kjøkkenet.

- Vi har stekt 300 kilo ribbe alt før jul, og leverer catering til hele regionen. Vi har kunder både i Elverum og Kongsvinger, og gjør alt fra å lage maten til og kjøre den ut. Oppvaska får de ta selv, ler Jonas Andersen.

Julebordene fredager og lørdager før jul ble en like stor suksess i år som i fjor.

- Det virker som mange av de som var her i fjor har kommet igjen i år. Det setter vi stor pris på, sier Julianne.

Snart er jula her, og selv om Nabo'n holder stengt på dagtid fra 2. til 5. juledag er det mye som skjer på kveldstid.

- 1. juledag kommer To You og spiller for oss, 5. juledag er det romjulsquiz og 6. juledag spiller Patentbænd. Vi håper å se mange nye og gamle gjester hos oss i romjula, smiler Julianne.