Fjorårest fest på Kynnbrua i regi av Nabo'n ble en kjempesuksess, og om været holder tyder mye på at årets fest vil trekke enda flere folk til Våler Finnskog denne lørdagen.

- Det ble en suksess i fjor, og jeg tror folk koste seg kjempemye der. Målet vårt i fjor var 500 besøkende, og det kom 800! Det var veldig bra, sier Julianne Mobekk hos Nabo'n.

Ettersom de satser enda mer i år, og har tre band på scenen håper de at enda flere vil ta turen. Målet er at 1.000 personer skal ta turen til Kynnbrua denne lørdagen.

- Det startet i fjor med at Ingemars ville spille hos oss på Nabo'n, men lokalene våre var jo alt for små. Da kom Joachim med ideen om at vi kanskje skulle kjøre festen på Kynnbrua. Det angrer vi ikke på, og folk hadde det veldig artig på den gamle festplassen, sier Mobekk.

Som i fjor settes det opp festbusser fra Flisa og Våler til festplassen på Kynnbrua lørdag. Bussene går også hjem etter festen. Her må folk melde seg på.

Starter tidligere i år

Med gode værutsikter og flere band på scenen velger også gjengen på Nabo'n å åpne dørene litt tidligere på Kynnbrua i år enn i fjor.

- Klokka 18.00 åpner vi porten, og først ut på scena er Hærta Tå Hørt. Etter det spiller Ingemars opp til dans før Spelloppmaker avslutter det hele, sier Jonas Andersen.

Spelloppmaker har spilt på Nabo'n flere ganger tidligere, og det har vært veldig folksomt da de har spilt her. Responsen så langt på Kynna-festen er også svært god. Veldig mange har sagt at de kommer eller er interessert på Facebook.

- Responsen på Facebook er større nå enn i fjor. Vi gleder oss skikkelig til dette arrangementet. Vi har i år bestemt oss for å ha bonger i serveringa for at køene skal bli mindre, og vi har også en større arbeidsgjeng som er med og hjelper oss. Folk skal slippe å stå i kø, legger Andersen til.

Billetter til festen kan forhåndskjøpes hos Nabo'n i Våler eller på nettet. Om du har litt flaks kan du vinne to billetter i morgensendingen på SolørRadioen torsdag!