Handelssenteret Flisa inviterer gjennom datterselskapet Solør Arrangement AS til en ny utgave av SolørMart'n fra torsdag 28. juni til søndag 1. juli. Fire dager til ende med underholdning og aktiviteter for store og små.

- Programmet vi har fått til i år er veldig bra. Med relativt knappe ressurser klarer vi å få til fire festdager på Flisa som dette. Det gjør vi ved hjelp av mange gode samarbeidspartnere som bidrar både økonomisk og på andre måter, sier Bjørn-Martin Brandett, som er leder i Handelssenteret Flisa.

Som tidligere år er det Odd Erland Dalen som er mart'nsgeneral og trekker i de fleste trådene rundt SolørMart'n. Han ser en positiv utvikling på arrangementet, og nå er det bare opp til værgudene.

- Programmet har vi satt, og det bør være noe for alle her. Så får vi håpe at værutsiktene som er meldt litt tidligere holder. Får vi godt vær regner vi med at det blir folksomt på Flisa disse dagene, sier Dalen.

Mange besøkende

Hvor mange som er innom SolørMart'n er vanskelig å måle. Ettersom det er gratis både å parkere og å gå inn på konsertene telles ikke publikum, men det er tidligere anslått at rundt 40.000 personer besøker Flisa disse dagene.

- I fjor tror jeg kanskje vi var enda flere. Vi fikk godt vær gjennom mart'n, og det har alt å si. Disse dagene er viktige for folk som bor i Solør, men vi opplever at stadig flere kommer langveisfra for å oppleve SolørMart'n. Det setter vi stor pris på, sier Dalen.

Sponsorene til SolørMart'n i år er Åsnes kommune, Grue Sparebank og Thomas Tivoli. Hedmark fylkeskommune har også bidratt økonomisk for å utvikle arrangementet.

- Programmet for SolørMart'n finner du i kampanjeavisen som kom denne uka, og du finner også mye informasjon om de ulike konsertene og aktivitetene. Det kan også være smart å følge Solør Mart'n på Facebook. Da vil du få siste nytt både før og etter arrangementet, sier Brandett.