Etter en tid med litt prøving og feiling har løsningen for å kjøpe bingoblokker via nettet blitt vesentlig forbedret.

- Jeg husker ikke akkurat når vi startet med salg av blokker på nett, men det ble en helt annen hverdag da vi ble kvitt JAVA-løsningen ganske nylig, sier Bjørn-Martin Brandett i SolørRadioen.

Før var det litt knotete å kjøpe blokker, og særlig kanskje for de som ikke var så datavant. Nå bør de aller fleste klare å få til og handle.

- Løsningen er nå veldig grei. Du klikker deg inn på radiobingo.no, velger vår radiostasjon, antall blokker, telefonnummer og e-postadresse. Så får du opp blokkene du har kjøpt og kan skrive ut disse, sier Brandett.

Skjermbasert ikke lov

Loven sier nemlig at skjermbaserte spill ikke er lov. Derfor er det lagt opp slik at en må ha skriver for å kunne spille radiobingo. Salget av blokker på nettet varierer en del.

- Som i spillet forøvrig kommer det helt an på hvor stor lykkepotten er hvor mye vi selger. Men vi håper jo kanskje at en del utflyttede solunger har lyst til å bli med oss på tirsdagskveldene nå som muligheten ligger der. For de som ikke har tenkt seg på butikken er det også enkelt og greit å handle blokker på nettet, sier Brandett.

Og det har allerede blitt delt ut noen store gevinster på blokker kjøpt via nett.

- Ja, nylig var det ei på Drevsjø i Engerdal som vant 4.000 kroner. Hun hadde kjøpt blokka si på nettet, smiler Brandett.

Radiobingo spilles tirsdager klokka 21.30 i SolørRadioen og ElverumsRadioen. Til uka står lykkepotten i 35.000 kroner for de som skulle lure.