• SPINNFISKE ETTER ABBOR: Rolf Magnus Grenberg hadde foredrag om abborfiske sist uke, med meget bra oppmøte.
  • KLUBBKVELDER: Thomas Bjørneseth i Solør sportfiskeklubb, inviterer til klubbkvelder og foredrag gjennom hele året.

Fredag 3.mars klokka 19.00 starter foredraget med Roger Hoftvedt, som skal fortelle om gjeddefiske gjennom hele året. Hoftvedt er kjent som en storfisker av gjedde, og han har tatt ei gjedde på over 18 kilo!

3.mars arrangerer Solør sportfiskeklubb foredrag på Bowlinghallen til Solør BK, og Hoftvedt skal fortelle om hvordan han fisker etter gjedde hele året. Hovedtema for kvelden blir gjeddefiske i de ulike årstider, hvilke agn som kan brukes, fiskeutstyr, metoder og strategi. 

Thomas Bjørneseth i Solør sportsfiskeklubb gleder seg til foredraget:

- Dette blir garantert en lærerik kveld, som tar for seg flere teknikker og foredraget passer for alle. Etter foredraget blir det fiskequiz og sosialt videre utover kvelden, sier Bjørneseth.

aktiv klubb

Forrige uke hadde klubben foredrag med Rolf Magnus Grenberg, om "spinnfiske etter abbor":

- Det var ganske mange tilstede, det var første gangen vi måtte fylle på med flere stoler. På dette foredraget var det vel omtrent halvparten medlemmer og halvparten ikke-medlemmer, og det var mange eldre abborfiskere, det synes vi var moro, sier Bjørneseth.

Det er klubbkveld hver torsdag i klubblokalene på Saga næringspark på Arneberg:

- Oppmøtet varierer en del, men vi er en gjeng som møtes fast og prater om fiske og har det sosialt. Vi binder fluer, klargjør utstyr, og du trenger ikke være "proff", det viktigste er at du er interessert i fiske. Er du medlem i klubben, kommer du inn gratis på alle våre arrangementer, og vi har heller ingen dugnader, så her er det bare moro.  Neste klubbkveld blir det tur til Villmarksbutikken på Jessheim, med foredrag og demo av nytt utstyr. sier Bjørneseth.

FISKEKONKURRANSE

I fjor hadde de også stor suksess med "Battle of Solør", en fiskekonkurranse med spesielle poengsystem for bla. størst fisk (gjedde, abbor, ørret), flest forskjellige fiskearter - og med 2 personer på hvert lag. Deltagerne kunne fiske hvor som helst i Solør, og det blir en ny tilsvarende konkurranse til sommeren.

Men aller først er det altså foredrag om gjeddefiske på Bowlingklubben:

- Vi håper jo det kommer mange, på tilsvarende kveld i fjor, var vi ganske mange og vi hadde det sosialt og trivelig etterpå, så møt opp og lær mer om gjeddefiske, oppfordrer Thomas Bjørneseth i Solør sportsfiskeklubb.