• DRIT I DET: Tør du ikke helt å melde deg på i frykt for at alle andre er så mye bedre enn deg? Drit i det og kom som du er! sier Camilla Lorentzen.

Camilla Lorentzen jobber til daglig med å hjelpe jenter med å endre sin livsstil og legger vekt på at dette skal skje på en gjennomførbar og artig måte. Hun mener at det å trene, spise godt og bevege seg skal være noe som gir overskudd!

- Jeg er 29 år, fra Kjellmyra, men bor i dag i Asker. Der har jeg og samboeren flyttet i et rekkehus, og trives veldig godt! Jeg jobber med ganske mye forskjellig til daglig, men hovedsaklig så driver jeg nettstedet fitnok.no, gir ut magasin og følger opp en begrenset gjeng med jenter som har lyst til å legge om sin livsstil. Jeg er også aktiv på instagram hvor jeg forsøker å inspirere andre jenter til å gi litt mer faen i samfunnets forventninger og heller gjøre som de vil! forteller Lorentzen. 

45.000 følgere på Instagram

Vil du ha litt motivasjon allerede nå kan du også titte innom instagramprofilen hennes, hvor hun i skrivende stund har en følgerskare på nesten 45.000 mennesker. Der heter hun Camillalor, og deler alt fra morsomme dansevideoer til gode tips om hvordan du kan tenke litt finere tanker om deg selv.

 - Vi kan love deg et stort smil, et par svette underarmer og ikke minst en hel del mestringsfølelse. Treningen passer for absolutt alle, uavhengig av om du trener jevnlig eller aldri har satt din fot på et treningssenter tidligere. Tør du ikke helt å melde deg på i frykt for at alle andre er så mye bedre enn deg? Da sier vi som Camilla: Drit i det og kom som du er! sier Gram Lindstad. 

- Påmelding skjer ved å sende fullt navn og postadresse til booking@gjesasenklatrepark.no og er gyldig etter betaling - det koster 200 kroner. Betalingsinformasjon kommer på e-post når du har sendt din påmelding. Ivar - The Cakemaker stiller med mat, Klubben med utstyr, så håper vi deltagerne kommer med godt humør, smiler Kjersti Gram Lindstad i Gjesåsen klatrepark. 

Fakta

Hva er Bootcamp?

en utendørs treningsform som blander tradisjonelle kroppsøvingsaktiviteter med ulike former for intervall- og styrketrening.  Det finnes mange ulike variasjoner og typer Bootcamp.  Det som kjennetegner hver og en av dem er at de er designet slik at deltakerne blir presset mer enn de hadde tenkt å presse seg.