Flisa fotball spilte en god 1. omgang mot et godt HamKam 2 på Briskeby mandag kveld. 

- En kamp vi etter spill og sjanser absolutt burde hatt med oss noe fra! Vi ligger godt i struktur i førsteomgang og holder HamKam unna de største farlighetene. Offensivt er vi mer på hugget enn på lenge og skaper en del sjanser med 1 i tverrliggeren og 1 alene med keeper som de to største, forteller Krisen Ommang-Engen. 

EKSTRA SURT

I 2. omgang brenner Flisa fotball flere store sjanser.

- Andreomgang blir preget av mer overganger for begge lag og HamKam scorer 3 og vi 1.  2 langskudd og et innlegg var dessverre nok til å slå oss i dag, noe som blir ekstra surt når vi brenner mange enorme sjanser! Da man ikke scorer alene med keeper, på blankt mål fra 3 meter og brenner straffe - så blir det vanskelig å vinne fotballkamper, fortsetter Ommang-Engen. 

Magnus Sæther er ny keeper med fortid i Eidskog og debuterte for Flisa fotball. 

- Sett med utviklingsøyne tar vi med oss masse positivt fra dagens kamp og nå skal vi slå Furnes på fredag. Magnus Sæther fikk debuten i mål og gjorde sine saker veldig bra, vi gratulerer! avslutter Ommang-Engen. 

Scoringen til Kristian Skolegården blir omtalt slik på HamKams egen hjemmeside: 

«Kristian Skolegården lurer HamKam-forsvaret og Marco Priis Jørgensen trill rundt og avslutter fra omtrent død vinkel.»

Flisa fotball ligger nå på 8. plass på tabellen, 3 poeng bak neste motstander Furnes. Furnes har bare 1 borteseier på 7 forsøk og har tatt 14 av 17 poeng på hjemmebane. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 02

HamKam 2 - Flisa fotball 3 - 1 (0 - 0)

MÅL: 1-0 Ole Erik Midtskogen (53), 1-1 Kristian Skolegården (63), 2-1 Tobias Gran (81), 3-1 Sander Eng Strand (86)

Kort: 2 gule og ett rødt til HamKam 2 (keeper Marco Priis Jørgensen i det 89. minutt). 1 gult til Andreas Håbakk på Flisa fotball. 

Flisa fotball stilte med følgende tropp: 

Magnus Sæther, Torkil Andre Moberg, Ole-Gunnar Kjos, Kristian Skolegården, Aleksander Danielsen, Andreas Håbakk, Oliver Banken Sandberg, Simen Vestby Midtsundstad, Håvard Maribo Holtet, Jonas Aurland og Kristen Ommang-Engen.

Innbyttere: Odin Rivenes Bråten, Peder Bye Foss, Sebastian Østensen, Simen Nordli Ruud og Oliver Anseth Enger. 

Neste kamp: Flisa fotball - Furnes fredag 31. august klokka 19.30 på SolørRadioen Arena.