Det er nok spydkasting Håkon Kveseth er best kjent for, men på grunn av en skade har han blitt tvunget til å ta en pause fra spydkasttreningen.  

I stedet for spydkast har han den senere tiden drevet med fotball og frisbeegolf. Sistnevnte har han kastet mye i Elverum og i Hamar, men nå går turen til USA for å møte verdens beste utøvere i frisbeegolf i det åpne amerikanske mesterskapet.

- Det var Sune Wentzel og Espen Møkkelgjerd som fikk meg med. De hadde noen kontakter der, og tipset om at Norges beste ville være med. Da fikk jeg plass, og det er stort. Det er jo som å spille mot Messi og Ronaldo i frisbeegolf, sier Kveseth til Hamar Arbeiderblad.

Vant NM i Ålesund

Konkurransen går over fire dager, og starter 5. oktober. Kveseth vant nylig gull og kongepokal under NM i Ålesund, og gleder seg til å spille mot de beste i USA.

Med norgestittelen i boks skulle en tro at Kveseth hadde drevet med frisbeegolf lenge, men det har han ikke. Han startet for litt over to år siden mens han gikk på folkehøgskole. Nå trener han hver dag.

- Det er fortsatt spyd som er hovedidretten min. Akkurat nå har jeg en skade som gjør det vondt når jeg skal trykke til i kastet. Jeg satser på å få kastet godt gjennom vinteren og våren, og at jeg er klar til neste sesong, sier Kveseth.