Søndag 14. januar blir det to forestillinger på Mosogn grendehus, og det kan fort bli fullt på begge forestillingene. 

- Dette blir vår andre Nyttårskonsert, den første var med Hanne Mette Gunnarsrud, Kjetil Foseid, Tommy Michaelsen og Lars Espen Skogvold. Det var fullt hus og vi både håper og tror det skal bli det denne gangen også, sier leder i Mosogn Vel, Kjetil Nordby. 

Det er plass til 130 på Mosogn grendehus. 

- Vi skal ha to forestillinger, klokka 15.30 og klokka 19.00. Folk er flinke til å stille opp på arrangementer her på grendehuset, og jeg tror nok disse artistene kan trekke to fulle hus. Sist gang kolliderte Nyttårskonserten vår med Glåmdalsrevyen på Kirkenær, men det var fullt hus likevel, smiler Nordby. 

- velkjente artister

Det er velkjente navn på artistene som skal ha forestillinger på Mosogn grendehus. 

- Steve Andersson er en av vokalistene i Ingemars, og Odd Arne Sørensen er også med i Ingemars. Tommy Michaelsen kjenner nok alle, mens Anne Nørdsti også bør være kjent for de aller fleste. Vi har ikke lagt noen sterke føringer for innholdet i konsertene, men det blir nok noe felles med artistene også, sier Nordby. 

Det koster å ha kjente artister på besøk, så de er avhengig av at folk kjøper billetter. 

- Det blir åpen kiosk under konsertene. Du kan ringe og bestille billetter, eller kjøpe i døra - hvis du tar sjansen! sier Nordby.