• UTSTILLING: I tillegg til nettbutikken, kan du altså besøke lokalene for se nærmere på produktene.
  • NIPS: I tillegg til interiør som er hovedgeskjeften, har det også blitt litt «nips» og annet også.

Etter over 20 år på apoteket på Stormarkedet på Flisa, var lysten til å gjøre noe annet stor. I dag jobber hun som selvstendig næringsdrivende, i tillegg er hun vikar i Bufetat på Kirkenær.

- Jeg er sosial og trives i det meningsfylte arbeidet med ungdom ved siden av dette. Det blir jo to ytterkanter også, her i butikken er det jo litt «overfladisk» i forhold til Bufetat. Jobben med nettbutikken blir jo mer en livsstil enn en vanlig jobb, og jeg jobber mye hjemmefra også. Jeg legger inn nye varer i nettbutikken hjemme og jeg pakker også inn varer hjemme, forteller Skadsberg.

I starten var det litt utfordringer med å dra på messe og tro du kunne kjøpe hva du ville fra de leverandørene du ville.

- Det kan du ikke, det er ikke så enkelt! Det er mange konkurrerende butikker/nettbutikker. Lokalet på Namnå var egentlig tenkt som et lager, men nå er det innredet som et «showroom». I stedet for at varene skal stå i esker på lagerhyller, så blir de satt på utstilling og folk kan komme hit for å handle. Det er ingen faste åpningstider, men jeg informerer på Facebook og Instagram. Ettersom jeg jobber som vikar, blir jo det litt «usystematisk» og jeg har derfor valgt å ikke ha faste åpningstider nå, sier hun.

Interiørproduktene følger ikke bare årstidene, noen passer også gjennom hele året.

- Akkurat nå er det mye gult, ettersom det nærmer seg påske og vår. Det er litt mer pastellfarger og mye grønne detaljer. Ellers er jeg veldig glad i gull selv, så det blir det jo en del. Jeg har veldig mye fokus på de produktene jeg liker selv, og jeg prøver også å finne en del morsomme produkter som du kanskje ikke finner så mange andre plasser. Spesielt mannfolk liker de morsomme produktene og kjøper de i gave til kompiser og til seg selv. Interiør er jo fortsatt «damenes område», men det er veldig mange menn som kommer hit og kjøper gaver. Her er det både kø- og stressfritt og det går ganske fort, og det passer bra for de fleste mannfolk, smiler Skadsberg.

 Selv om det ikke er noen faste åpningstider, så er det ofte mange innom likevel.

- Jeg har åpent etter avtale, og det er bare å sende meg ei melding om når det passer for deg å komme hit. Jeg har vært her både veldig tidlig og veldig seint, alt ettersom hva som passet best for akkurat den kunden. Før jul hadde jeg ei småbarnsmor her klokka halv ni på kvelden, for da kunne gubben passe barna og hun handlet alle julegavene sine her! Jeg leverer også på døra i distriktet, for de som ikke har muligheten til å komme hit. Enten møter jeg de på avtalt sted, eller jeg lever hjemme eller på arbeidsplassen, sier Skadsberg.

Det hele startet med interiør og bedriften heter jo Sterk Interiør, men nå er det mange andre produkter som tilbys også.

- Ja, det har sklidd ut litt! Hoved geskjeften er jo fortsatt interiør og det skal det fortsatt være. Etter hvert har det blitt en del andre produkter også, som livsstil, et dansk skomerke med spennende utvalg, det har også blitt litt håndkremer, lepomader, duftlys er også veldig populært. Rimelige smykker har jeg også litt av, det blir litt «nips». Te er også populært og jeg har noen kule drikkeflasker som har blitt populære – med norsk design, sier Skadsberg.

Selv om hovedparten av salget foregår i nettbutikken, så er det også mange lokale gode kunder som handler.

- Jeg har mange gode kunder fra både Kirkenær og Flisa. Mange liker også å komme hit og gå rundt og kose seg, så det er viktig at «butikken» er koselig også. Butikken kunne gjerne ligget på Flisa, men så langt har jeg ikke funnet noe passende lokale. Det er heller ikke noe som haster, jeg trives veldig godt her inntil videre, sier Skadsberg.