• 1. ETASJE: Mandag skulle 1. etasjen heises på plass, og torsdag kommer 4. og siste etasje.

21 av 24 leiligheter er solgt, og Erik Holtet i Blomsterparken har et godt håp om at de siste også blir solgt i nær framtid. Mandag var det stor aktivitet på tomta ved Kiwi på Flisa og aktiviteten vil fortsette utover i uka. 

- I dag har Moelven startet å heise modulene for 1. etasje, og de skal være ferdig i løpet av dagen. Så vil de resterende modulene komme tirsdag, onsdag og torsdag, til alle 4 etasjer skal være på plass i løpet av torsdag. Det blir nok ikke innflyttingsfest på fredag, så fort går det nok ikke! Det er rundt 2,5 - 3 måneders jobb før det blir innflytting, men til jul skal det meste være på plass, forteller Erik Holtet. 

ny visning 25. oktober

1 leilighet ble solgt for kort tid siden, og det gjenstår 3 før det er utsolgt. 

- Vi skal ha visning i 2 ferdigstilte leiligheter 25. oktober fra klokka 17.00, og da håper vi folk vil se hvor flotte leilighetene er. Vi håper de siste vil gå fort etter visning, sier Holtet. 

Mandag var det stor trafikk med både lastebiler, heisekran og mye arbeidsfolk på tomta. 

- Det er vel rundt 25-30 mann som jobber her nå og de blir her denne uka. Det er mange fra Moelven, det er rørleggere, elektrikere og stort sett alle fag er dekket. Vi er bare byggherrer, Moelven har full kontroll og jeg er bare nysgjerrig på å se hvordan det går, smiler Holtet. 

Prosessen startet for flere måneder siden og den har gått etter planen sier byggherren. 

- Ja, det har det absolutt gjort. Vi synes det har gått helt smertefritt, så det ser veldig bra ut, sier en fornøyd Erik Holtet.