Flisa ungdomshus låner ut lokalene sine gratis og Øyvind Hammer fra Kirkenær er med og sponser mat. 

- Øyvind blir med og sponser maten både i år, og det samme i 2018 og 2019. I tillegg spiller Anders Trongaard gratis, sier Linn Lie Bekken i «Med hjerte for Solør». 

to-delt arrangemenet

Arrangementet blir delt i to, først er det åpent for alle og deretter for ungdom resten av kvelden. 

- Vi holder åpent for alle fra klokka 16.00 til 19.00 og deretter for ungdom fra klokka 19.00 til 23.00. 
Anders Trongaard kommer og spiller noen låter for oss, det blir matservering, kaffe, godteri og loddtrekning. Alle som kommer får ett lodd hver og utover det kan man kjøpe flere lodd for inntekt til «Med hjerte for Solør». Her er det mye fine premier, så det er bare å ta turen, smiler Lie Bekken. 

Det blir et tilbud for alle og de håper mange tar turen 5. dagen. 

- På huset har vi tilbud for alle, man kan spille spill eller bare prate med noen over en kopp kaffe i kantinen mens barna leker og koser seg ellers i lokalet, sier Lie Bekken.

Programmet blir slik: 

Klokka 16.00: Åpner dørene
Klokka 18.00: Anders Trongaard spiller
Klokka 18.30: Mat
Klokka 19.00: Loddtrekning

- Etter loddtrekningen vil huset bare være åpent for ungdommer! Det vil være 2 DJ’er fra klokka 19.00 til klokka 23.00 og kiosksalg. Alt er selvfølgelig gratis, men ønsker du ekstra lodd må du gjerne ta med noen kroner til det. Kiosken til ungdomshuset vil være åpen på kveldstid, sier Lie Bekken. 

- fyll opp handlevognene våre i romjula

«Med hjerte for Solør» har delt ut mye julemat til jul, men nå er lageret tomt.

- Senest i dag fikk vi henvendelse fra 6 stykker som trengte julemat, men det er dessverre tomt. De får uansett «vanlig» mat. Vi oppfordrer også til at folk bruker romjula til å fylle i handlekurvene våre som står i butikkene i Solør, nå er matlageret nesten tomt og januar er en tøff måned for mange, avslutter Linn Lie Bekken.