• TAK OVER HODET: Blir det dårlig vær, står det både telt og nytt hus klart til de besøkende.

Marknaden i Åslia er kjent for mange og arrangeres altså for 8. gang til helga. Den starter i det små allerede på fredag klokka 12.00 og pågår gjennom hele helga, med avslutning søndag klokka 17.00. 

Lena og Kenneth Konttorp  er i rute med årets marknad og festival, og håper nå bare at værgudene spiller på lag. 

- Besøket har tatt seg opp bra de siste par åra og vi håper det kommer enda flere i år. Med den fine underholdninga vi har både på fredag og lørdag, så håper vi det kommer ganske mange! Vi har satset høyt i år med god underholdning på kveldstid. På fredag fra klokka 21.00 til 01.00 er det Patenbænd med Hege Mobakk, som bor rett borti her, som spiller.  Lørdag fra klokka 14.00 er det gratis inngang da Alan Johansen spiller. Klokka 18.00 er det Trond & Eric fra Tress som spiller, mens Kjetil & Michael fra Christiania spiller fra klokka 22.00 til 02.00. Det er 18-års grense på kveldstid, og billettpriser finner du på vår Facebook-side. Det er begrenset med plasser og mange billetter er allerede solgt, forteller Kenneth Konttorp. 

Starter fredag formiddag

Allerede fra klokka 12.00 på fredag, er de første utstillerne på plass. 

- Alle er nok ikke på plass så tidlig, men fra lørdag formiddag er alle på plass. På søndag blir det også en liten auksjon klokka 14.00, hvor utstillerne har med 5 varer hver som auksjoneres bort. Det blir også sykkelritt i Åslia på søndag, med målgang her ved grendehuset. Jeg tror nok det blir mye folk på søndag også! sier Konttorp. 

Værvarslet for helga kunne kanskje vært bedre, men arrangøren har tatt sine forhåndsregler. 

- Det er spådd litt utrygt på dagen på lørdag, men vi har både telt og nytt hus som er satt opp i vår. Dårlig vær er i alle fall ingen unnskyldning for å ikke komme hit, vi har tak du kan sitte under og folk får kle seg etter forholdene som det heter og ta gjerne med paraply i tilfelle, oppfordrer Kenneth Konttorp.