Det var tirsdag at en kar fra Flisa skrapte MillionFlax, og dro i land hovedgevinsten på én million kroner! Flaxloddet var kjøpt hos Snacksen i Kaffegata.

- Detta var gærartig, og det gikk jo riktig svært au, sier den fornøyde Flisa-mannen.

Han har drevet med fotballtipping i mange år, og vunnet noen brukbare summer der også. Men aldri i nærheten av denne storgevinsten.

- Jeg aldri vært borti premier i denne størrelsen, sier han.

Tom Erik Korbøl hos Snacksen var ikke på jobb selv da vinnerloddet ble kjøpt, men er storfornøyd med snart å få et diplom på veggen for salget. Aldri før har noen vunnet så stort på Flaxlodd hos Snacksen før.

Levende spillmiljø

Hos Snacksen er det et levende spillmiljø, og mange solunger stikker innom for blant annet å skrape Flax, og å levere Lotto og tippe- og oddskuponger.

- Jeg trodde ikke det var sant først når jeg skrapte loddet. Jeg telte nuller og sto i verre ei stund. Kona mi ble nesten litt skjelven, sier mannen og ler.

Noen store planer har han ikke, for han hadde ikke regnet med å vinne så solid.

- Penga kommer godt med de, og dette var artig så jeg kommer til å fortsette å levere spill og skrape Flaxlodd. Vi er flere av naboene rundt her som har vunnet på spill fra Norsk Tipping, sier mannen fra Flisa, som ble millionær med MillionFlax.