• GOD STEMNING: Det var god stemning og høy temperatur i lokalet, da Spelloppmaker entret scenen på Heia. De anslår at det var om lag 400 tilskuere i lokalet.

Lørdag kveld var det duket for revyfest på Heia Hotell i Våler i forbindelse med at revygruppa "Rett i dass", hadde spilt sin siste forestilling for denne gang. Det var det lokale bandet Spelloppmaker, med opphav fra Solør og Elverum, som besørget musikken. 

- Det var veldig god stemning, og folk sang med foran scenen, sa vokalist, Henrik Berg Enger, i Spelloppmaker, til iSolør.no, etter konserten.

400 tilskuere

Enger anslår at det var nærmere 400 tilskuere tilstede på Heia.

- Det er plass til omtrent 450 i lokalet, så 400 må vi si oss godt fornøyd med, mener han.

Spelloppmaker synger tekster på solung, og handlingen i de fleste tekstene er lagt til distriktet. Bandet er i ferd med å bli kjent også utenfor hjemtraktene.

Bandet består av Henrik Berg Enger, Vidar Karlsen Kolbu, Sindre Kløften, Martin Savolainen, Auden Senderud og Espen Savolainen,

SPILLES PÅ RADIO

- 28. september blir vi å høre på Innlandsscenen hos NRK Hedmark og Oppland. Der skal vi spille tre låter, som streames i NRK Nett TV, i tillegg skal vi intervjues som ukas artist i NRK P1, smiler Henrik Berg Enger.  

Flere av Spelloppmakers låter er allerede høyt rotert i musikklistene til lokalradioene i Hedmark.