• TRENGER KOMPETANSE: Når Klubben lyser ut ledige stillinger kommer det søknader fra hele landet. Kari Heggelund digger at folk flytter til Solør.

Klubben AS vokser i rekordfart. Bedriften som Lars Petter Heggelund startet opp for 40 år siden vokser stadig, og trenger ulik kompetanse for å kunne vokse videre.

Om ikke kompetansen finnes i Solør er det ingen stor utfordring, for folk pendler eller flytter gjerne til Solør for å jobbe hos Klubben.

- Vi har hatt bra med søkere på jobbene i det siste, og det er mange utenfra Solør som søker jobb hos oss på Flisa. For oss er det viktig å knytte til oss ulik kompetanse. For eksempel skal vi nå oppgradere lagersystemet for to millioner kroner, og da er det selvsagt viktig at vi har noen som er eksperter på lager. Anki Gustavsson flyttet fra Bærum til Flisa, og elsker jobben som lagersjef, sier Kari Heggelund

Savner ikke bylivet

Anki Gustavsson er glad for at hun har flyttet til Flisa, og savner ikke bylivet i det hele tatt. Selv om livet i Bærum og på Flisa har sine likheter, i følge hun.

- Det var en interessant stilling som ble utlyst, og derfor søkte jeg. Oslo og Bærum er to forskjellige ting, og egentlig er det ganske rolig i Bærum også. Jeg trives veldig godt på Flisa, og her har jeg for eksempel funnet den beste pizzaen jeg har smakt noen gang hos Kaktus. Gleden var også stor da jeg oppdaget at Atico kunne lage smørgåstårta, smiler hun.

I tillegg til at mange har flyttet til Solør for å jobbe på Klubben, er det også mange som pendler fra Elverum og Kongsvinger til Flisa for å jobbe. For eksempel Christer Mykkestue som er en profilert leder i Kongsvinger. Blant annet har han vært styreleder i Kongsvinger Knights, og direktør for InfoCare i Kongsvinger.

- Nå pendler han daglig til Flisa for å jobbe på Klubben, og vi er veldig glade for å ha fått hans kompetanse med på laget. Mange pendler nok ut til byene rundt oss for å jobbe, men jommen er det ikke mange som gjør det motsatte også, sier Heggelund.

- Stressa av at det er så rolig

Anett Cammermeyer kommer fra Oslo, og har flyttet til Våler. Hun stortrives i jobben på Klubben, og angrer heller ikke på valget hun har gjort.

- Jeg har vokst opp i et stressende miljø i Oslo. Her blir jeg nesten stressa av at det er så rolig. Det er den største overgangen fra Oslo til Solør, men jeg er mye i Oslo i helgene og får dosen min med bystress da, sier Cammermeyer.

Selv om Klubben AS har vokst seg stor føler alle de ansatte at de får mulighet til å bidra i driften, og at de drar lasset sammen.

- Det er mye delaktighet i det vi gjør, og det er en jordnær gjeng. Hadde ingen fortalt meg at Erik Heggelund var sjef da jeg startet hadde jeg neppe skjønt det, ler Petter S. Rønning, opprinnelig fra Fåberg.