Solør svømmeklubb arrangerer to klubbstevner i året, vår og høst, og det blir flere og flere deltagere hver gang:

- I helga hadde vi hele 32 svømmere i aksjon på distansene 10 meter (med og uten svømmeplate), 25 meter, 50 meter, 100 meter og stafetter, i aldersgruppen 5 - 15 år. Vi antar at det var omtrent 80 store og små tilstede på klubbstevnet, det bare blir flere og flere, og det er det som gjør det så moro, sier leder Per Arne Flisnes i svømmeklubben.

- Vi i styret er kjempefornøyd med avviklingen av stevnet, og veldig takknemlig for alle som stilte til dugnad og/eller leverte premie til loddtrekningen. Vi ser barna utvikler seg for hvert stevne som avholdes, og ser at treninga gir resultater, sier en meget fornøyd Flisnes.

svømmeklubb med tradisjoner

Solør svømmeklubb er en klubb med tradisjoner og verdier som gir barn og ungdom muligheten til å lære svømme, trene og utvikle seg i et sunt miljø. Trenerteamet består av Joseph Gillen, Kim Andre Hatlevik Sorknes, Bjørn Kristian Myrvang, Per Tore Sorknes, Erik Heggelund og Lars Petter Heggelund.

Selv om det nærmer seg 100 deltagere, har de alltids plass til flere og det er bare å ta kontakt med svømmeklubben hvis du er interessert.