Rena tok i mot Kjellmyra på ei nydelig gressbane fredag kveld.

- Vi starter kampen veldig, veldig bra og kjører totalt over Rena i 10 minutter. Vi produserer 2 gigantsjanser i denne perioden, men setter ingen av dem og i stedet kontrer Rena inn 1-0 ut av det blå på en overgang. Nå blir Rena langt mer i det og etter 18 minutter gjør vi en personlig grov feil og 2-0 til Rena før Abraham reduserer til 2-1 etter 24 spilte minutter. Vi gjør nok en stygg personlig feil og plutselig står det 3-1 Rena. Siste 10 minuttene av omgangen er vi igjen gode og kjører kampen. Produserer mange gode sjanser, men sliter voldsomt med uttelling, forteller trener Geir Tore Jakobsen. 

- Fryktelig kamp med personlige feil

Pausepraten fra trener Jakobsen går på å glemme de personlige feilene og fokuserer på å fortsette på de første 10 og siste 10 i omgangen var veldig bra.

- Gutta ser ladd ut og går rett i angrep i 2- omgang. En personlig feil ut av en annen verden ødelegger kampen etter kun 2 minutter av 2.omgang og på 4-1 der er alt over i praksis. Merhawi scorer vårt siste på straffe. En fryktelig kamp med personlige feil, svak uttelling på mange, mange gode sjanser, der spillet til tider er meget bra. Det ender i et 6-2 tap. Fortjent da vi gjør så mye feil som i dag av slik grov karakter, dog ingen 4 måls tap i det hele tatt basert på spill og sjanser. Akkurat det hjelper lite, poenga teller og Rena var bedre foran mål en oss og gjør ingen personlige feil som resulterer i mål og vinner fortjent, forteller Jakobsen. 

- Rena har noen spillere som er skikkelig gode i dag og skaper mye uro hver gang dem har ball, men vi har kun oss selv å takke i dag for at det ender som det gjør. Trist, synd og alt det der, men får ikke gjort annet en å se frem mot neste kamp nå som er av det viktige slaget hjemme mot Nes, avslutter Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Rena - Kjellmyra 6 - 2 (3 - 1)

MÅL: 1-0 (10), 2-0 (18), 2-1 Abraham Andehaymanont Okubatu (24), 3-1 (30, 4-1 (47), 5-1 (55), 6-1 (75), 6-2 straffe, Merhawi Ghirmay Russom (90). 

Kort: 1 gult til Rena, 2 til Kjellmyra (Redae og Khan). 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Sander Tyskeberget Fosseid, Marius Bekkemoen, Mehdi Khan, Eirik Andreas Øwre, Robert Langmoen (kaptein), Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen, Abraham Andehaymanont Okubatu og Stian Lindbergsengen.

Innbyttere: Omidullah Noori, Aleksej Richard Fleischeuer, Dawit Fsaha Redae, Christofer Nunez og Geir Tore Jakobsen.

Neste kamp: 

Kjellmyra - Nes lørdag 24. august klokka 13.00 i Idrettsparken.