Det var Solør arrangement AS på vegne av Handelssenteret Flisa som gjennomførte konkurransen forrige helg. 

- Premien var besøk av tulle-/tryllekunstner, bowling hos Flisa AIL, buldretid i klatreveggen hos Puls Flisa, Pizza fra Folkets Steakhouse og bursdagskake fra Ivar The Cakemaker. Vi fikk inn 112 svarskjemaer fra deltakerne i Juleløypa, sier Odd Erland Dahlen i Solør arrangement AS. 

Og det var 10 år gamle Mali Justad fra Flisa som ble den heldige vinneren.

- I fjor vant nabojenta og i år var det min tur. Men det var bare så vidt jeg leverte inn skjemaet, men det er jeg glad for at jeg gjorde! Det var ikke så vanskelige spørsmål heller, men vi måtte gå litt rundt på Flisa, sier en glad vinner. 

blir bursdagsfeiring etter skolestart

Premien skal brukes neste høst, da skolen starter opp igjen. 

- Jeg har bursdag i juli, så vi venter til skolen har startet opp. Alle jentene i klassa mi og parallellklassa skal bli bedt, så det gleder jeg meg til. Det blir artig med tull-/tryllekunster, og bowling er jeg sånn passe god på. Jeg har litt høydeskrekk, men tror det blir moro med klatring også. Kaka gleder jeg meg også til, jeg kan selv få bestemme pynten som skal være på kaka. Det blir enten ei som turner eller Marcus og Martinus. Pizza får vi levert fra Folkets Steakhouse, det blir også godt, smiler Mali Justad - den glade bursdagsvinneren.