Mange har nok allerede stiftet bekjentskap med 15-årige Madelén Blomquist, som har alllerede har overbevist mange om hun har en stor karriere foran seg. Fredag kveld på Solør Martn på selveste hovedscena, er det på nytt muligheten til å både se og ikke minst høre sangtalentet fra Flisa.

Madelén har egentlig sunget hele livet forteller hun:

- Jeg har vel egentlig sunget hele livet, og holdt på med teater og litt dans i tillegg. Det er dette jeg ønsker å drive med, jeg blir heller aldri nervøs - det er bare moro, smiler hun.

største opptreden hittil

Selv om Madelén Blomquist har opptrådd mange ganger før, blir nok dette den største opplevelsen så langt i karrieren:

- Jeg gleder meg kjempemasse! Nå skal jeg stå helt alene på scena, ingen musikere rundt meg - så nå blir all fokus på meg alene. Det betyr jo litt at det er mye kjentfolk, men det er bare positivt, forteller hun.

Hun har god støtte i mamma og pappa, som alltid støtter henne og aldri har gitt opp. Og til høsten starter et nytt liv for ungjenta:

- Jeg starter på Skarnes videregående til høsten, på ei linje som heter musikk/dans/drama. Da må jeg flytte og det blir nok litt rart at jeg skal bo på hybel. Men så lenge mamma og pappa støtter meg som de gjør, skal nok det gå bra også, forteller Madelén.

satser på en kariieré som sanger

Hva framtida vil bringe etter videregående, har hun ikke tenkt så mye på:

- Jeg har en drøm om at jeg skal kunne leve av sangen, så det å flytte for å gå på hybel - er en del av prisen jeg må betale. Jeg vet ikke helt hva som skjer etter videregående, men jeg har jo god tid på meg og finner nok ut underveis hva som blir veien videre, sier en ettertenksom Blomquist.

- Jeg har virkelig tro på at jeg kan få til en karrieré, det er ikke bare en drøm, avslutter Madelén Blomquist.

Så da er bare å møte opp fredag kl. 2030 på hovedscena for å oppleve sangtalentet med store karrieréplaner!