Søndag er første søndagsåpent for i år på Flisa, og butikksjef Michael Isaksson merker godt at jula nærmer seg. Søndagsåpne butikker er han vant med fra Sverige, hvor han kommer i fra, og han skulle gjerne sett at butikken kunne hatt åpent hver søndag gjennom hele året.

- Hadde vi hatt muligheten ville vi nok hatt søndagsåpent hele tiden. Men samtidig ser jeg ikke alle kan ha det heller, sier Isaksson.

Nå er det julemat og juleprodukter det er fokus på hos Spar Flisa, og lutefisken fra Knutstad & Holen er allerede på plass. Isaksson venter å selge flere hundre kilo før julekvelden er her.

- Selv skal jeg nok ikke kjøpe noe lutefisk, men det er mange i Solør som liker det. Dette er selvsagt den beste lutefisken å få tak i, smiler Isaksson.

Ferskvareavdelingen er viktig for Spar, og nå har de den eneste betjente ferskvaredisken på Flisa. Slik skal det også være i fremtiden.

- Det er viktig for oss å bevare ferskvareavdelingen. Vi må skille oss ut mot de andre lavprisbutikkene som blomstrer i Norge. Samtidig blir nordmenn stadig mer lystne på varm lunsj, og da har vi et veldig bra tilbud til dem, sier Isaksson.