• NESTEN SOM NY: Utescena som har stått utenfor Flisa Ungdomshus har lenge stått ubrukt. Nå har utseendet på scena blitt fiksa på og forhåpentligvis vil bli brukt mer.
  • HÅPEFULLE Åsnes ungdomsråd er håpefulle for sommerfesten 10. juni.

Sommerfesten starter klokka 19.00, og skal forhåpentligvis vare til midnatt. Showet holder til på utescena utenfor Flisa Ungdomshus.  

- Det er viktig at vi trekker fram ungdomsrådet. Det er for få som vet om at vi har et ungdomsråd i Åsnes og derfor syntes jeg at det er viktig å fremme det, sier Larsen Einarsrud. 

Det er fem artister som skal opptre og alle sammen lover et knall bra show. Vi får blant annet høre Sebastian fra Stavanger, han går under artistnavnet Lord SEB, og begynte karrièren sin allerede som 13 åring.

- Det er veldig gøy at vi har fått en fra Stavanger til å opptre, sammen med Lord SEB har vi fire solunger som brenner for musikken, sier medlem av ungdomsrådet Margrethe Johansen.

Vil ta i bruk scena

Grillmat vil også være mulig å nyte mens showet holder på og ungdomsrådet står for grillinga. Bakgrunnen for sommerfesten er å ta i bruk den oppussa utescena som lenge har stått ubrukt. 

- To av solungene som også skal opptre er Edward Grottenberg og Jakob Lande, de er en duo fra Våler, sammen er de magiske. Inga Marie Tyskeberg er en sangfugl fra Flisa, hun har vist flere ganger hva stemmen hennes har å by på, sier Larsen Einarsrud.

Den aller siste artisten er en kjenning av Matoma, han har spilt og laget musikk sammen med Matoma og går under navnet Andywho. Andreas et hans ekte navn og har som de andre artistene lovt et knall bra show. 

- Vi håper det kommer mange som vil har det gøy denne kvelden, det er et gratis arrangement med mange flinke artister, sier Johansen.