Det er bare å sette av helga 25. og 26. mai allerede. Helt Ville Dager arrangeres for tredje gang på Skansen, og programmet har noe for både store og små.

Tidligere ble det kjent at Vassendgutane kommer fredag for å slippe sin nye plate. Dansen fortsetter definitivt lørdag når Lotta Engberg kommer til Skansen.

- Hun har holdt på i 37 år, og det er lenge siden hun var i Solør. Jeg tipper det sist var i Gruehallen på 1990-tallet en gang. Vi tror på stinn brakke når Skandinavias ubestridte dansebanddronning spiller opp i teltet, sier Thor Arnstein Berg.

Han har fått settlista fra Engberg allerede, og kan love en hitparade med låter som de fleste har hørt før. Av kjente låter kan vi nevne «Fyra bygg och en Coca-Cola», «100 prosent», «Genom vatten og eld» og «Världens lyckligsta par».

- Vi prøvde å få henne hit i fjor også, men kom ikke helt i mål da, sier Berg.

Kate kommer også

Lørdag arrangeres også Solør Grand Prix for tredje gang. Hit kommer blant annet Kate Gulbrandsen. Kate og Lotta deltok i Grand Prix samtidig i 1987, og da sang Kate «Mitt Liv».

- Også denne gangen går vi for stinn brakke, og billettene ligger ute på Ticketmaster allerede. Noen har oppdaget det og kjøpt billetter, men vi har ikke startet markedsføringen helt enda. Vi venter også på de fysiske billettene som skal selges lokalt, sier Berg.

Det komplette programmet for Helt Ville Dager vil være klart i løpet av et par-tre uker.