Samtidig som det er Høstfest på Flisa arrangerer Flisa Allianseidrettslag loppemarked på Bjørkheim. Idrettslaget har samlet inn lopper i mange uker, og nå er det klart for å finne nye eiere til tingene som har kommet inn.

- Vi satt i et styremøte i hovedlaget i Flisa AIL i vår og snakket litt om utfordringene noen har med å være med på alle aktiviteter. Det koster jo litt å være med, og da kom tanken opp med at vi skulle starte et fond. Fondet skal generere noen inntekter som gjør at alle kan få være med på de aktivitetene de har lyst til, forklarer Ronny Grenberg i styret i Flisa Allianseidrettslag.

- Alle inntekter går til fondet

Loppemarkedet arrangeres lørdag 22. september fra klokka 10.00 til 16.00, og Grenberg kan lokke med mange fine ting som definitivt fortjener å få en ny eier.

- Loppemarkedet blir en «vinn-vinn-vinn situasjon», du får ryddet hjemme samtidig som andre kan ha bruk for det og det kan generere inntekter til fondet. Alle inntekter går til fondet, og vi har tatt i mot det som folk tror at andre kan ha behov for, sier Grenberg.

Naturlig nok er det de gjeveste gjenstandene som ofte blir solgt først, og kanskje kan det være smart å komme tidlig til lørdagens loppemarked.

- Vi håper mange tar turen og ser på de flotte loppene vi har fått inn, og samtidig støtter de en veldig god sak, sier Grenberg.