Fotballgleden er stor når vi ringer trener Kristen Ommang-Engen. Åsnesalliansen G16 har nemlig tatt seg til A-sluttspillet. Noe som var en av målsetningene for laget.

- Vi spilte en kamp søndag kveld mot et lag fra Bergen hvor vi vant 5-2. Mandag møtte vi et lag fra Troms, og Tirsdag spilte vi mot et lag fra Trondheim. Den kampen vant vi 4-2. Summen av dette gjorde at vi gikk videre til A-sluttspillet, sier Kristen Ommang-Engen.

Stort å få oppleve

Ommang-Engen sier at det har vært mange gode dueller og mye godt spill. Men det han vil fremheve er at spillerne har det moro.

- Første kampen i A-sluttspillet møter vi laget til Åge Aleksandersen. Jeg tror at om vi presterer like godt som vi gjorde mandag, så tror jeg vi kan komme et stykke. Men det handler veldig mye om hvem vi møter i A-sluttspillet, sier Kristen Ommang-Engen.

Det har ikke bare vært egne kamper, men når spillerne har litt fritid så tar de seg tid til å se på de andre lagene fra Hedmark.

- Vi så at Vaaler G14 tok seg til A-finalen, det var moro. Ellers ser det ut til at de andre lagene fra Hedmark også gjør det bra, sier Ommang-Engen.

Åsnesalliansen

Gutter 16-laget til Åsnes består av spillere fra flere klubber. Daglig leder i Flisa AIL, Tore Huuse Øwre, kan fortelle at Åsnesalliansen G 16 er et samarbeidslag mellom Flisa, Åsa, Hof, Kjellmyra og Flisa Fotball. Disse spiller til daglig i samme seriesystem.

Han forteller også at laget har en egen instragram-konto. Vil du følge de kaller de seg #Aasnesalliansen, opplyser Huuse Øwre.