• NY LEDER: Henning Myrer har overtatt ledervervet i Vålerrevyen, og gleder seg til årets revy.
  • FINE FORHOLD: I velferdsbygget på Haslemoen har Vålerrevyen tilgang på alle fasiliteter de ønsker seg. De takker byggeier for at de får holde til her.

Solungene synes det er gærarti å gå på revy, og derfor setter også folk pris at Vålerrevyen gjenoppstod for noen år siden etter mange års dvale.

Nå øver revygjengen for fullt igjen, og om litt over én måned er det premiere på årets revy i velferdsbygget på Haslemoen.

- Jeg synes vi er godt i rute nå, og vi har veldig mye på plass allerede. Nå øver vi for fullt på tirsdager og torsdager, sier Henning Myrer, som er leder for Vålerrevyen nå.

To nye med i år

De som står på scenen i år er mye de samme som har vært med de to foregående år, men også noen nye har blitt med.

- Vi har fått med oss et par nye tilskudd som er med på å dra opp nivået enda mer, sier Myrer.

Gjengen i Vålerrevyen har så langt bare hørt positive tilbakemeldinger, og Myrer håper det danner et riktig bilde av de tidligere revyene. Det vesle som har vært kritisk har de jobbet med løpende.

- Dette blir nok bare bedre og bedre. I velferdsbygget på Haslemoen har vi det veldig fint, og her har vi god boltreplass. Her har vi vært siden i sommer, og holder på helt til forestillingene er over, sier Myrer.

Drar frem bygdeoriginalene 

I velferdsbygget har de tilgang på kantine, garderober og alt de trenger. Revyen i år har fått navnet «Lokale helter», og ingen bør føle seg for trygg.

- Vi ønsker å dra frem bygdeorginaler av flere slag, men jeg vil ikke navngi noen nå, smiler Myrer.

Han lover at det blir mange artige figurerer å se på scenen. Rolf Arne Lie Holter bidratt til ett nummer i år, og det synes de ferske revyskuespillerne er morsomt.

- Når Lie Holter bidrar med noe er det dømt til å bli morsomt. Det blir forestilling hver dag i fire dager fra premieren. Lørdag tilbyr vi en helaften på Heia Hotell, hvor de serverer en treretters middag før revyforestillingen. Det bør folk få med seg, sier Myrer.

Billettene til årets utgave av Vålerrevyen legges ut om ikke alt for lenge, og kan alt nå forhåndskjøpes ved å ta kontakt med revysjefen.