• KLAR FOR VARME: Lasse Johansen er én av de lokale artistene som spiller på årets dansegalla på Gran Canaria. Dette bildet er fra en Tedans på Bokken tidligere.

For åttende gang arrangere Terje Utaker dansegalla i Puerto Rico på Gran Canaria, og også denne gangen er flere lokale artister på plass for å underholde nordmenn som er lei av kulde og snø.

Én av dem som er lei snøen er Lasse Johansen.

- Det sier seg vel litt selv hvorfor en reiser nedover på denne tiden. Nå er det så mye snø at vi reiser sørover, smiler Lasse Johansen.

Han har vær med på dansegalla på Gran Canaria tre ganger, og gleder seg til å komme tilbake til sol og varme.

- Terje startet dette for åtte år siden, og tauer ned forskjellige artister fra Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det er en stor happening hvor flere tusen mennesker reiser ned og legger ferien sin til dette, sier Johansen.

Dansegallaer litt på retur

Her hjemme har han inntrykk av at dansegallaene er litt på tur tilbake. Ikke like mange drar på dansegalla som før, men på Gran Canaria er situasjonen en helt annen.

- Konseptet er kanskje litt utslitt her i Norge. Men der nede er turistene i en annen modus. Det er bra med folk, nesten uansett hvilke artister som spiller møter folk opp i hopetall, sier Johansen.

Selv har han spilt mye i utlandet de siste årene. Både på Kanarieøyene, men også på fastlandsspania og i Tyrkia.

- Den dagen de ikke har bruk for meg som musiker mer reiser jeg nok likevel, smiler Johansen.

Foruten Lasse Johansen og Contrazt spiller Anne Nørdsti, Thorleif Torstenson, Steinar Engelbrektson, Odd Arne Sørensen, Terje Ingemar Larsson, Hasse & Dennis fra Flamingokvintetten, Holmsve og Kikki Danielson på dansegallaen.