• INVITERER TIL BIGDEFÆST: Bjørn Vidar Sletten på Strandsjø, inviterer til «venners venner fest» 10. juni.

Som iSolør skrev om i april, kommer altså LOFT for å spille til fest på Strandsjø i Hof. Og det er selvfølgelig Strandsjø-sjefen, Bjørn Vidar Sletten, fornøyd med.

- Ja, da blir det hagefest og vi kaller det «venners venner fest». Loft er jo Odalens store sønner, de har til og med Spellemanns-prisen. De var det ledende folkrock-bandet på 80- og 90-tallet. De spiller fantastisk bra musikk, men hadde en lang pause, før de startet opp igjen. I tillegg til musikken, blir det en matopplevelse inne i kafeteriaen. Jeg håper på fint vær, men uansett har vi telt og tak over det meste, smiler Sletten. 

strandsjø-buffé

LOFT spiller irsk og norsk folkrockmusikk, og skaper liv og røre der de spiller. Det blir også muligheter for en god matopplevelse.

- Det blir matservering inne mellom klokka 18.00 og 21.00. Da serverer vi «Strandsjø-buffé» og det er bordbestilling. Det blir også muligheter for å kjøpe drikke og mat ute, fra klokka 18.00 til 01.00, forteller Sletten.

Billetter er allerede lagt for salg.

- Du kan kjøpe billetter enten hos Joker Amundsen i Hof, eller ved å bestille direkte av meg. Da er prisen 200 kroner, kjøper du ved døra - er prisen 250 kroner. Jeg har allerede fått mange henvendelser om billetter, så jeg både håper og tror det blir folksomt. Jeg håper at det blir mellom 100-200 personer i alle fall, sier en spent Sletten.

- Ta med deg et vennepar på bigdefæst i Hof, er oppfordringen fra Strandsjø-generalen!