• REDDET POENG: Mergim Thaqi scoret på straffe på overtid, og reddet 2-2 for Flisa, som avsluttet med 10 mann.

Flisa-trener Stian Aasen var ikke så veldig skuffet etter kampen:

Vi starter bra, den første halvtimen er vi gode. Da har de nesten ikke ballen, og vi går opp til 1-0 og leder komfortabelt. Så skrur gutta av brytern det siste kvarteret i 1.omgang, og slipper de inn i kampen igjen. 2.omgangen er helt på "ferie-nivå" fra vår side, vi taper mye dueller og det er ikke noe fart i oss. I tillegg blir det litt kaos, for vi gjør så mange bytter, men det var helt bevisst fra vår side, sier Stian Aasen.

Keeper Andreas Smedplass hadde en meget god kamp, og ble fortjent kåret til "dagens Flisa-gutt". 

Hør hele intervjuet på SolørRadioen og les mer her på mandag!

Det ble altså 3 straffer i 2.omgang, 2 til Aurskog-Høland og 1 til Flisa, på overtid. Andreas Smedplass fikk rødt kort i straffesituasjon nr. 2. Lagene hadde hver sin omgang, så uavgjort er vel greit. 

SLUTT: 2-2.

Mergim Thaqi gjør seg klar: MÅL! 2-2!

90 min: På overtid nå, får Flisa en sjanse til? Corner til Flisa! Keeper blir med opp også! STRAFFE TIL FLISA!

87 min: Flisa spiller for uavgjort nå, kjører opp det meste!!

86 min: KRISE for hjemmelaget! Rødt kort og straffe! Smedplass kommer sent og felles spissen, rødt kort og rett ut! Ingen reservekeeper er med, så Ommang-Engen går i mål. 1-2, Ommang-Engen er etter den, men ballen går i nettveggen og Aurskog-Høland har snudd kampen!

Flisa-trener legger om formasjonen igjen, Sigvart Lunder opp som spiss. 

78 min: Corner til Aurskog-Høland. Ut til 5-meter. 

Det har ligget litt i lufta denne omgangen. Det er Bjørn Erik Krogh Gerson som prøver å stanse spissen, men det ender altså med straffe. 

74 min: STRAFFE Aurskog-Høland! 1-1, selv om Smedplass er etter den!

Flisa litt mer med nå. Ser ut som Aurskog-Høland har sprunget av seg det verste?

69 min: Kjempesjanse Flisa! Bra spill, som ender med en avslutning fra innbytte Peder Bye Foss, men kjemperedning fra keeper! 

68 min: Corner til Aurskog-Høland. Ligger et mål i lufta nå! Smedplass bokser ut!

Dårlig omgang av hjemmelaget hittil.

64 min: 4.bytte Flisa, Andreas Håbakk får seg en smell og går ut, mens Kristen Ommang-Engen kommer inn på spissplass. Bytter kjapt med Peder Bye Foss og går på kant på midten. 

62 min: Corner igjen til Aurskog-Høland, men den bak i feltet. Så blir det nytt innlegg, som Smedplass bokser til corner. Ny corner! Smedplass holder! Meget bra keeperspill!

61 min: Aurskog-Høland har vært best i 2.omgang. Bytte på Flisa: Andreas Lundgren ut, Peder Bye Foss inn. 

54 min: Enda en corner til bortelaget. Over alt og alle og ut til 5-meter. 

53 min: Corner til Aurskog-Høland. Klareres, men det ender med et skudd langt, langt over. Men kampen er jevnere så langt. Aurskog-Høland har hevet seg, og mulig Flisa har slått av litt på tempo?

48 min: Corner til Aurskog-Høland. Smedplass bruker all sin rutine, og bokser ut igjen! Har ikke hatt mye å gjøre i dag, men gjort det bra Smedplass!

Gult kort til Andreas Håbakk, sparker bort ballen etter dommeren har blåst. Aldri smart....

46 min: 2.omgang er i gang! Flisa rett i angrep, får corner. Klareres.

Ser ut som det blir et par bytter i pause for Flisa: Ole Kristian Myhre og Kristian Skolegården ser ut til å gjøre seg klare. Strahinja Latkovic og Oskar Hatten Engerbakk blir igjen i garderoben. 

PAUSE: 1-0 til Flisa, meget fortjent. Aurskog-Høland har nesten ikke vært over midtbanen, men Flisa har heller ikke skapt noe særlig med sjanser. I tillegg til scoringen hadde hjemmelaget en ball i tverrligger og ned etter corner, ellers har det ikke vært noe særlig å snakke om. Men Flisa har masse energi i laget og prøver, så det spørs hvor lenge Aurskog-Høland løper eller hvor lenge de er 11 på banen. Masse diskusjoner med dommerteamet på vei inn i garderoben!

45 min: Spiller på overtid nå. Flisa fortsetter med ballen i laget. 

Aurskog-Høland protesterer på ALLE avgjørelser nå, her kan det blir flere kort for munnbruk.

44 min: Corner til Flisa. Går i tverrligger og ned! Nære på!

41 min: Trener Aasen legger om til 4-3-3, altså ikke veldig fornøyd hittil. 

39 min: Nå skjer det IKKE mye.... Aurskog-Høland skyter langt utenfor, det er vel det nærmeste de har vært.

Gult kort til nr 11 på Aurskog-Høland, etter store protester på en offside-avgjørelse. Den fikk jeg ikke med meg, men det er sjelden smart å protestere i flere minutter.....

31 min: Ny corner til Flisa, ender med skudd ca 38 meter over fra Krogh Gerson. Dagens høyeste!

Meget fortjent etter ballinnehav, men det har ikke vært mange sjanser.

29 min: MÅL!!!!!!! 1-0 ved Sigvart Lunder! Header corneren rett i mål!

29 min: Ny corner til hjemmelaget Nordnes igjen. Skjer det noe denne gang?

27 min: Bra angrep av Flisa! Ballen går fort videre mellom spillerne, Torkild Moberg avslutter over. Bra spill! Det nærmer seg!

24 min. Ny corner til Flisa. Nordnes gjør seg klar igjen. Keeper holder. 

22 min: Flisa kjører på og kjører på, men det blir ingen sjanser - foreløpig. 

18 min: Flisa har ballen klart mest, men det har ikke vært noen sjanser, noen av veiene. 

16 min: Flisa i angrep igjen, innkast helt ved cornerflagget. Avslutning fra Strahinja Latkovic, men langt utenfor og over!

Litt jevnere nå. 

11 min: Corner til Aurskog-Høland. Smedplass bokser den ut!

Bra tempo i kampen! Må vel springe mye ettersom det er så kaldt!

9 min: Aurskog-Høland i angrep nå, men Lunder klarerer. 

7 min: Flisa med ballen fortsatt. Presser på. 

5 min: Corner til Flisa, etter bra kontring. Nordnes tar den. Blir avklart. 

Flisa best i gang!

1. min: Kampen er i gang!

Blir spennende å se hvordan de "unge lovende" klarer seg, Andreas Smedplass i mål og Andreas Lundgren på spissplassen!

Lagene er da på vei ut på banen!

Ettersom både "opprykk" og "nedrykk allerede er avgjort med 2 serierunder igjen, har ingen av lagene noe spesielt å spille for i dag. Flisa har en målsetning om å blir på 2.plassen, og med seier i begge de siste kampene, kan ingen ta de igjen. Da er det bare seier som gjelder i dag!

Det nærmer seg kampstart, et kvarter igjen. Kaldt og kjølig på SolørRadioen Arena i dag, rundt 2-3 grader, men ikke nedbør eller vind. 

Flisa "rykket opp" til neste års Regionliga med knallsterk borteseier mot Valdres forrige lørdag, så slik sett betyr ikke denne kampen all verden, men de ønsker å avslutte med stil og går for 2.plassen. Aurskog-Høland blir nr. 6 eller 7 og dermed "rykker de ned" til neste sesong.

Flisa gjør noen endringer fra forrige kamp: unge lovende Andreas Smedplass får sjansen i mål, og spisstalentet Andreas Lundgren stiller også fra start. Erlend Karlsen er ikke med i dagens tropp.

På Aurskog-Høland ser vi at tidligere Flisa-spiller Vegard Aaserud starter på benken, mens Hans Christian Bergsjø spiller fra start, han var også innom Flisa i vinter. 

Lagene stiller med følgende fra start:

Flisa

12 Andreas Smedplass, 2 Oskar Hatten Engerbakk, 3 Bjørn Erik Krogh Gerson, 8 Sigvart Woll Lunder (kaptein), 20 Torkil Moberg, 9 Andreas Håbakk, 14 Simen Nordnes, 17 Strahinja Latkovic, 19 Renè Eriksen, 10 Mergim Thaqi og 18 Andreas Lundgren.

På benken: 1 Anders Flismyren Helland, 4 Håvard Maribo Holtet, 5 Ole Kristian Myhre, 11 Peder Bye Foss, 16 Kristian Skolegården, 21 Tore Andreas Gundersen og 77 Kristen Ommang - Engen.

Aurskog-Høland

1 Mathias Nikolai Hoftvedt, 2 Christian Helbostad, 3 Hans Christian Bergsjø, 6 Eirik Vedahl Haugen, 17 Lars Kopperud (kaptein), 7 Martin Vestreng, 8 Steffen Krogstad, 14 Jonas Grahn, 22 Henrik Studsrud, 23 Ola Vestreng og 11 Lars-Eirik Svardahl.

På benken: 12 Ahmed Jouini, 13 Thomas Bjørklund, 15 Fredrik Sether, 16 Bendik Vestreng, 18 Anders Nadden og 20 Vegard Aaserud.

Dommertrio:

Dommer: Pål Berg (Furnes Fotball)

Ass.dommer 1: Lars Gustavsen (Elverum Fotball)

Ass.dommer 2: Erlend Reigstad (Ottestad IL)