Mange lokale hevdet seg bra under NM-runden på Finnskogbanen i helga, og selv om det ikke ble noen seier for Aleksander Bredesen i Supernasjonal klasse C er han mer enn fornøyd.

- På grunn av en kneoperasjon ble dette det første løpet jeg kjørte i år, og jeg har heller ikke rukket å kjøre på trening. Ambisjonene var ikke veldig store, men jeg har som mål å bli med på resten av NM-løpene nå. Målet er topp tre, sier Bredesen.

Imponerende er det at Bredesen fortsatt hopper rundt på krykker, men da han setter seg i bilen glemmer han det.

- Adrenalinet tar overhånd, og jeg merker ingen smerter når jeg kjører. Bestetiden i min klasse var utrolig moro, sier Bredesen.

På warm up leverte Bredesen 3. tid i klassen, og i 3. innledende omgang ledet han fra start til mål og satte en suverent bestetid i klassen.

Skal finne ut hva som gikk galt

Bredesen slet med å kjøre på det våte underlaget lørdag, og frem til NM-runden på Dokka skal han jobbe for å finne ut hva som gikk galt.

- Målet på Dokka er og nå en A-finale. Men først må jeg finne ut hvorfor jeg slet på bløtt underlag. På det tørre føret er jeg blant de aller raskeste allerede, noe som er veldig gøy! Dette virker veldig lovende for framtiden, smiler Bredesen.