Lanseringen av «Two row rag» i fjor ble en kjempesuksess. Per Martin Engebretsen er storfornøyd med responsen, og salget gikk unna fra dag én. Nå er han klar med oppfølgeren som lanseres under SolørMart'n. Nemlig «Moon village».

- Dette blir en helt ny plate med nye komposisjoner og nye arrangement. Den forrige plata ble bra, men vi har lagt mye mer jobb i denne. For eksempel har vi brukt tre ganger så mange mikrofoner på durspill og trommer, og miksingen har tatt lenger tid. Mastringen er gjort hos engelskmennene i Abbey Road, sier Engebretsen.

Med større satsing begynner også kostnadene å balle på seg. Engebretsen ser ikke bort fra at investeringen nå passerer 100.000 kroner. Men med godt salg sist og strålende kritikker tar han sjansen på å satse igjen.

- Med på plata er også et eget notehefte som sist. Der er 1., 2. og 3. stemmene med for torader og trekkspill. Heftet blir på 36 sider, og blir klart nå i mart'nsuka, sier Engebretsen.

Engebretsen står i bresjen for produksjonen, men han er på ingen måte alene. Karene i Fem om dagen medvirker, og det gjør også fire andre musikere.

Fem om dagen består av Magnus André Rostille, Gøran Nilsson, Per Erik Fallås, Tommy Fjeld og Per Martin Engebretsen. De fire andre musikerne som har medvirket til plata er Diana Viske, Øyvind Farmen, Fred-Johnny Østbøl og Johnny Enger.

- Å spille på mart'n ser vi stort frem til. Dette er vår hjemmebane, og spillestilen vår er ikke så gammeldags som mange forbinder med trekkspill. Vi beveger oss mer i en popretning, og jeg tror dette blir veldig bra for mart'nspublikummet, smiler Engebretsen.