• MYE JOBB: Flaskene håndteres mange ganger før de sendes ut i butikk. Etikkene settes ofte manuelt på.

Før jul lanserte Bugarden en toddy som slo veldig godt an, og eplemosten fra Solør som kom tidligere i fjor ble en megahit.

Nå lanserer Bugarden et nytt produkt. Nemlig en påsketoddy. Dersom den skulle bli like populær som toddyen til jul og eplemosten har Ole Albert Eig et problem. Opplaget er nemlig bare på 100 flasker.

- Det er småskala alt vi driver med, og vi har ikke laget mer enn 100 flasker av denne. Du må nok være kjapp om du skal prøve den, smiler Eig.

Ble lansert MANDAG

Produktet ble lansert hos Gårdsmatutsalget på Flisa mandag, og Eig er spent på responsen. Dersom påsketoddyen blir godt likt ser han ikke bort fra at den dukker opp igjen neste år, og da i et større opplag.

- Selv synes jeg den smaker godt og litt søtt. Nå håper vi den faller i smak hos kundene også, sier Eig.

- Hva er det en god toddy skal inneholde?

- Denne inneholder eple, blåbær, solbær, appelsin, sitron og litt krydder. Vi har fått god bistand av Per Magnus Haug Thoresen som er utdannet miksolog til å sette sammen smaken, sier Eig.