SolørMart’n har tidligere år fått mange spørsmål om hvor det er mulig å campe under arrangementet, og i år opprettes det derfor en egen mart’nscamp. Det er Norsk Bobil og Caravan Club avdeling Østerdalen som er vertskap ved campen.

- Vi er klare for å ta i mot folk. Enten de kommer med campingvogn, bobil eller telt. De kan overnatte på campen, og delta på alle aktivitetene som skjer på Flisa denne helga, sier Ole Johnny Martinsen.

Den store fordelen med å innlosjere seg på mart’nscampen er at det her vil være tilgang til strøm, do og dusj. Noen meldte seg på tidlig, og fortsatt er det mulig å melde seg på til campen.

- Ettersom det ikke er ubegrenset med plass kan det være smart å melde seg på. Hvor mange det er plass til kommer helt an på størrelsen på vognene og bobilene som kommer. Men et sted mellom 50 og 100 har vi plass til på området mellom skolene, sier Martinsen.

Påmeldingen er åpen

De som ønsker å melde seg på kan sende en e-post til martinoj@online.no. Dagsprisen er 300 kroner, og camp alle fire dager koster 800 kroner.

- Så er det viktig å presisere at dette ikke er en festivalcamp. Her er både barnefamilier og godt voksne velkommen. Festen får folk eventuelt ta i sentrum. På campen vil vi ha ro og orden, og vi har vakter som vil følge opp dette gjennom hele døgnet, sier Martinsen.

Norsk Bobil og Caravan Club avdeling Østerdalen vil ha to mann på jobb hele døgnet gjennom hele mart’nshelga. De skal påse at alle følger reglene som er satt opp for området. Camp SolørMart’n vil være åpen for tilreisende med bobil, campingvogn eller telt i perioden onsdag 27. juni fra klokka 18.00 til og med mandag 2. juli klokka 12:00.

Det skal være lavt støynivå om dagen, og nattero mellom klokka 24.00 og 07.00. Gjester som viser usømmelighet eller forstyrrer ro og orden, kan vises bort, om nødvendig med politiets hjelp. Det er ikke tillatt å brenne bål på området.