Det er Musikkens Venner i Åsnes som står bak arrangementet på Sønsterud. 

- Det blir pause i programmet med servering av kaffe og kake. Billetter kjøpes i døra. Pris er 250 kroner for ikke-medlem, 200 kroner for medlemmer og 50 kroner for de under 18 år, forteller Borghild Glorvigen i Musikkens Venner. 

Vebjørn Anvik er etablert som en av Norges fremste pianister og kammermusikere.

- Anvik er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Ferenc Liszt–Akademiet i Budapest. Han har studert klaver med Eline Nygaard, Einar Steen–Nøkleberg og Peter Feuchtwanger, og i mesterklasser med Elisabeth Leonskaja og Hans Leygraf. Han hadde sin debutkonsert i Oslo i 1981, og har i ettertid gitt en rekke solo-recitaler og vært solist med ledende norske symfoniorkestre. Han mottok Levin-prisen i 1993, forteller Glorvigen.

- Vebjørn Anvik har opptrådt som solist og kammermusiker ved en rekke norske og europeiske musikk-festivaler. CD–innspillinger inkluderer blant annet Mozarts konsert for to klaver KV 365 (Chandos 1998) med Det Norske Kammerorkester og Håvard Gimse/Iona Brown, og klaververker av Lasse Thoresen og Maurice Ravel (Fabra 2016). Vebjørn Anvik er pianist i Grieg Trio (etablert 1987), og har med dette ensemblet turnert i Europa, Asia og USA, vunnet flere nasjonale og internasjonale priser samt gjort diverse CD–innspillinger. Foruten sitt virke som frilansmusiker er han ansatt som førsteamanuensis ved Norges Musikkhøgskole og Barratt Dues musikkinstitutt. Velkommen til konsert i Galleri Fjøset på Sønsterud! sier Glorvigen.