Opprinnelig kommer Hilde Fjørtoft fra et lite sted nord for Ålesund. For fire år siden flyttet hun til Vormsund, og her bor hun sammen med ektemannen Werner Sørøy. Sammen reiser de land og strand for å spille, men i Solør er de relativt ferske.

- Vi spilte på Finnskogen Turist & Villmarkssenter i påsken, og det var kjempegøy. Artig var det å møte folk i Solør. Stemningen på Finnskogen var bra, og folk var positive og glade. Vi skal faktisk tilbake også hit for å spille, sier Hilde Fjørtoft.

Men først skal de to spille på Victoria Hotell på Flisa lørdag førstkommende. Det er Trond Kneppen, Kåre Ryen og Tor-Arne Rønning i Always Late AS som har hyret inn duoen til å spille.

Mange musikksjangere 

De to spiller de fleste stilarter, og på lørdag lover de både country, rock og blues til de som kommer.

- Vi spiller nesten alt mulig. Selv startet jeg med å synge i kor, og og har holdt på med sang i denne stilen de siste ti årene, sier Fjørtoft.

Bak seg har hun også fem CD-utgivelser, og for de som vil høre en smakebit er det mulig å søke opp duoen på YouTube.

- Det blir nok rom for en svingom på lørdag også, men det er også mulig å bare sitte og nyte musikken for de som vil det, smiler Fjørtoft.

Ektemannen, Werner, har mangeårig fartstid med countryartisten Teddy Nelson. Han er også en dyktig musiker med en flott stemme. Billetter kan forhåndskjøpes hos de tre karene i Always Late AS, eller i døra lørdag kveld. Konserten starter klokka 21.00.