• DAGENS SPILLER: Anna Sofie Sandberg ble kåret til Dagens Grue-jente.
  • VIKTIG BRIKKE: Bjørn Seigerud sørger for at håndballgruppa får inn sponsorer, og i fjor fikk han inn over en halv million kroner fra næringslivet til Grue-håndballen.
  • FORNØYD: Grue-trener Stein Johannesen er glad for at sesongen er i gang, og liker det han ser særlig i forsvar hos jentene.

Omlag 150 personer hadde møtt opp for å få med seg seriestarten for Grues K3-jenter i Gruehallen søndag. Otta sto på motsatt banehalvdel, og slapp aldri til i kampen.

Grue tok raskt ledelsen, og lå etter noen få minutter mange mål foran. Otta fikk aldri overtaket, og til pause sto det 12-6. Ved kampslutt var 26-16 sifrene på resultattavla. Det er Grue-trener Stein Johannesen godt fornøyd med.

- Vi visste ikke helt hva som ventet, og hvor gode Otta var. For oss er vi et nytt og ungt lag, og det var morsomt å komme i gang. De tidligere lagene til Grue burde slå Otta lett, og vi var spente før denne kampen, sier Johannesen.

Ungt lag med optimisme

Laget til Grue er for det meste et lag med spillere født i 1999 eller 2000. Unntaket er to spillere født i 1998 og én seniorspiller. Selv om det er et veldig ungt lag gir søndagens seier optimisme videre i sesongen.

- Vi er steingode i forsvar, og i 90 prosent av treningsøktene våre har vi trent forsvar. Det gjør at vi blir litt rustne i angrep, og jeg mener vi burde hatt 35 mål i dag. Vi spiller opp bra, men mangler den siste brikken og brenner en del, sier Johannesen.

Likevel er han storfornøyd med å ha slått Otta 26-16, selv om poengene ikke er det han er mest opptatt av så tidlig i sesongen.

- Selvsagt er det godt å starte året med en seier, og å få noen bekreftelser, smiler Johannesen.