Forrige fredag havnet Nabolaget-millionen på Flisa. 72 år gamle Knut Olaf Rønningen hadde kjøpt vinnerloddet noen dager i forveien. På den samme turen leverte også kona Bjørg et lodd, melder Norsk Tipping på sine hjemmesider.

Vi går tilbake til fredag. Knut Olaf Rønningen blir oppringt av Norsk Tipping og blir fortalt at han har vunnet millionen. Han er alene og tror knapt det han hører. En liten stund senere kommer kona Bjørg hjem. Hun har sjekket Nabolaget-trekningen på SMS og fått den gledelige beskjeden om at hun har vunnet 100.000 kroner.

Se video fra da Norsk Tipping kom med den gode beskjeden.

- Je har vønni

- Jeg hadde vært på Solør Mart'n. Det stod plutselig "gratulerer med 100.000 kroner". Dette må du se, skrek jeg til Knut, samtidig som jeg skjønte at millionen var i nærheten.

- Det er je som vønni millionen, var beskjeden hun fikk i retur av sin kjære. 

Med 1,1 million i premie er dette en fredag de sent vil glemme.

Verdensrekorder

Ekteparet er bosatt på Flisa i Åsnes kommune. Et lite tettsted med snaue 2.000 innbyggere. Samtidig kan det lille tettstedet skryte av hele to verdensrekorder.

Rett ved der millionparet er bosatt står verdens lengste trebru konstruert for full trafikklast. Ikke nok med det. Ved enden står verdens største tannpirker.

- Den symboliserer Jordan-fabrikken. Vi har faktisk to verdensrekorder like ved oss, smiler Rønningen.

På besøk er også nærmeste Gunn Helen Kjensmo. Hun hadde også spilt Nabolaget, og vant dermed 100.000 kroner.

- Jeg begynte å grine da Norsk Tipping ringte. Det er nesten så man ikke skjønner det, sier Kjensmo.