Klubben AS har hatt en opprydding på lageret og ellers i bedriften, og delte dermed ut gave til Med hjerte for Solør. 

- Den jobben Med hjerte for Solør gjør, setter vi stor pris på. Vi får mange vareprøver og vi har en del varer vi ikke lenger selger, og da er det enkelt å gi bort disse til de som virkelig trenger det, forteller Marthe Johanne Stenersen og Kari Heggelund i Klubben. 

Gjør en imponerende jobb for lokalsamfunnet

Med hjerte for Solør er en frivillig organisasjon som hjelper de som trenger det i Solør. 

- Den jobben de gjør for lokalsamfunnet, er imponerende! De trenger alltid mer utstyr og midler for å hjelpe de som trenger det. Derfor er det kjempehyggelig å kunne bidra til den jobben de gjør. Nå skal de jo snart ha sommercamp på Finnskogen, og det utstyret vi gir bort håper vi kommer til nytte. På pallen de får, er det litt forskjellig med leker, baller, hoppetau, vester, matter og mye forskjellig, forteller Tonje J. Lillemo i Klubben AS.  

- kommer godt med framover

Linn Lie Bekken i Med hjerte for Solør, var takknemlig for gaven. 

- Vi setter stor pris på gaven! Det var mye fint i kassa, så nå blir det kubbspill og dart på sommercamp og noen gaver vi kan gi bort ved behov. Vi har ikke handlet inn så mye til campen ennå, så dette frigjør noe midler vi kan bruke på andre poster. Og det kommer godt med fremover, da vi har mange  planer for framtida, forteller Lie Bekken. 

Det var ikke bare Med hjerte for Solør som fikk gave, men også Fattighuset i Oslo ble tildelt klær og andre produkter i gave fra Klubben.